Det skal du vide om kollagen

Det skal du vide om kollagen

Hvad er kollagen, kan kroppen selv producerer kollagen og hvem bør tage kollagentilskud? Svarene får du her:

Kollagen er det protein, som holder vores hud rynkefri, fast og spændstig. Kollagen findes både i vores hud, sener, knogler, brusk, bindevæv og tænder. 

Producerer kroppen selv kollagen?

Menneskekroppen producerer selv kollagen. Men vi skal nyde det så længe det varer. Når vi runder 30-års alderen, så falder vores naturlige kollagen produktion nemlig med 1-2% om året. En meget logisk forklaring på hvorfor hud, sener, knogler, brusk, bindevæv og tænder ‘ruster’ lidt med alderen. Det er simpelthen en del af kroppens naturlige aldring.

Hvorfor og hvornår bør man tage kollagentilskud?

Undersøgelser viser, at indtagelse af kollagentilskud kan forbedre hudens elasticitet, spændstighed, dybden i rynkerne, de velkendte fine linjer og ældningstegn.

Din hud skal repræsentere dit smukke indre resten af livet. Hvis du ønsker at bremse hudens naturlige aldring, anbefaler vi, at du allerede fra 29-års alderen vælger et kollagenpulver, som virker for dig. 

Personlig rådgivning

Vi vil rigtig gerne vejlede og rådgive, hvis du har spørgsmål til kollagen, brug for mere viden om de forskellige produkter på markedet eller har brug for en personlig anbefaling!

Flere artikler

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

består af et unikt patenteret type 1 kollagenpulver fra fisk, som i studier har vist følgende resultater på huden allerede efter 4-8 uger:

✓ Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Bidrager til at reducere appelsinhud

Læs også:

Er der PFAS i kollagen?

Er der PFAS i kollagen?

Rigtig mange danske kvinder indtager kollagentilskud dagligt, og det giver naturligvis anledning til spørgsmål og bekymring. A Pure Mind, kvalitetsafdeling understreger: JA, det er sikkert at indtage Marine Collagen og FucoGen™ - som begge består af Verisol® marine kollagen.
Hvad er fucoidan?

Hvad er fucoidan?

Fucoidan er kendt for dets anti-inflammatoriske og skønhedsmæssige egenskaber. Men hvad er fucoidan, hvor finder man det, hvordan bruger man det, hvad skal man være opmærksom på? ... og kan man med fordel, gøre fucoidan til en del af hudplejen? Du finder svarene her:
Hvad er Verisol® kollagen?

Hvad er Verisol® kollagen?

Det der gør Verisol® kollagen anderledes fra andre kollagenpulvere er, at det er et af de få kollagenpulvere på markedet, som er klinisk testet, og som i alle studier har vist dokumenteret effekt på huden. Bemærk at Verisol® i mange tilfælde er udvundet af kvæg og ikke marine. Begge viser sig dog, at have samme gode effekter ved indtag af henholdsvis 2,5 og 5 gram kollagen.