GRATIS FRAGT

OM A PURE MIND


A PURE MIND bringer naturens egen luksus til dig.

Et dansk smykkebrand med ædelsten og krystaller som de bærende elementer. Designet med stor passion for naturens unikke gaver i tidsløs og klassisk stil. At bære et smykke med en smuk betydning, vil være din guide på din livsrejse.

Idéen bag A PURE MIND

- Rosa kvarts har altid været min ynglingskrystal og jeg har altid haft den i nærheden. Betydningen af rosa kvarts krystallen og andre ædelsten og krystaller er årsagen til, at jeg har designet smykkekollektionerne. For at fortælle om de smukke betydningerne og symbolerne af de unikke og smukke sten og krystaller fra naturen. Og for at støtte og hjælpe dig på din livsrejse.

Kærlige hilser fra
Tove Resen


Tove Resen

- har efter mange år som selvstændig indenfor mode- og accessoriesbranchen stor erfaring med kreativ udvikling, trends, indkøb, produktudvikling, marketing og salg. Tove er uddannet mindfulness instruktør og certificeret livsmentor.

Jørn Simmenæs
- har efter mange år som selvstændig indenfor kommunikation stor erfaring med PR, reklame, branding, social media, marketing og salg. Jørn er certificeret livsmentor og foredragsholder med foredraget FÅ DET TIL AT SKE! til virksomheder og butikker.