Rikke Friis, 44 år, glad bruger af FucoGen, deler sine erfaringer.

Rikke Friis, 44 år, glad bruger af FucoGen, deler sine erfaringer.

Rikke Friis: Folk omkring mig kommenterer min forandring

"Jeg har hverken målt, eller taget før og efter billeder. Men folk jeg kender og ikke har set længe, kommenterer min forandring og det har jeg aldrig oplevet før. Jeg var så heldig at få lov som en af de første, til at prøve A Pure Mind's kollagenprodukt "FucoGen". Jeg drikker det i min morgenkaffe hver morgen, og jeg kan overhovedet ikke smage forskel - kaffen er ligeså velsmagende som den plejer at være. SMIL :)"

Vi har spurgt ind til Rikke's hudplejerutine og har fået lov at dele den med Jer, den kommer her; 

Rikkes daglige hudpleje rutine:

✓ Morgen rensning af huden, efterfulgt af et tyndt lag serum, øjencreme og dagcreme. Nogle dage er det nødvendigt at rulle med en kølig ansigtsrulle rundt om øjnene for at minimere trætte øjne.

✓ 6 gram Premium+ Beauty FucoGen i morgenkaffen.

✓ Inden sofatid står den på aften rensning, efterfulgt af et tyndt lag serum, øjencreme og natcreme.

✓ Afslappende hud massage i sofaen med min gua sha. Jeg bruger en ren olie inden jeg masserer.

"Jeg ved godt at listen virker lang, men jeg tænker slet ikke over det længere. Det er blevet rutine og det føles helt rigtigt at prioritere mig selv på en så dejlig nem og tilgængelig måde i dagligdagen." 

(Info: Gua Sha massage stimulerer blodcirkulationen og øger hudens naturlige kollagen produktion)

Flere artikler

Er der PFAS i kollagen?

Er der PFAS i kollagen?

Rigtig mange danske kvinder indtager kollagentilskud dagligt, og det giver naturligvis anledning til spørgsmål og bekymring. A Pure Mind, kvalitetsafdeling understreger: JA, det er sikkert at indtage Marine Collagen og FucoGen™ - som begge består af Verisol® marine kollagen.
Læs mere
Hvad er fucoidan?

Hvad er fucoidan?

Fucoidan er kendt for dets anti-inflammatoriske og skønhedsmæssige egenskaber. Men hvad er fucoidan, hvor finder man det, hvordan bruger man det, hvad skal man være opmærksom på? ... og kan man med fordel, gøre fucoidan til en del af hudplejen? Du finder svarene her:
Læs mere