Rikke Friis, 44 år, glad bruger af FucoGen, deler sine erfaringer.

Rikke Friis, 44 år, glad bruger af FucoGen, deler sine erfaringer.

Rikke Friis: Folk omkring mig kommenterer min forandring

"Jeg har hverken målt, eller taget før og efter billeder. Men folk jeg kender og ikke har set længe, kommenterer min forandring og det har jeg aldrig oplevet før. Jeg var så heldig at få lov som en af de første, til at prøve A Pure Mind's kollagenprodukt "FucoGen". Jeg drikker det i min morgenkaffe hver morgen, og jeg kan overhovedet ikke smage forskel - kaffen er ligeså velsmagende som den plejer at være. SMIL :)"

Vi har spurgt ind til Rikke's hudplejerutine og har fået lov at dele den med Jer, den kommer her; 

Rikkes daglige hudpleje rutine:

✓ Morgen rensning af huden, efterfulgt af et tyndt lag serum, øjencreme og dagcreme. Nogle dage er det nødvendigt at rulle med en kølig ansigtsrulle rundt om øjnene for at minimere trætte øjne.

✓ 6 gram Premium+ Beauty FucoGen i morgenkaffen.

✓ Inden sofatid står den på aften rensning, efterfulgt af et tyndt lag serum, øjencreme og natcreme.

✓ Afslappende hud massage i sofaen med min gua sha. Jeg bruger en ren olie inden jeg masserer.

"Jeg ved godt at listen virker lang, men jeg tænker slet ikke over det længere. Det er blevet rutine og det føles helt rigtigt at prioritere mig selv på en så dejlig nem og tilgængelig måde i dagligdagen." 

(Info: Gua Sha massage stimulerer blodcirkulationen og øger hudens naturlige kollagen produktion)

A Pure Mind Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud