Rikke Friis, 44 år, glad bruger af FucoGen, deler sine erfaringer.

Rikke Friis, 44 år, glad bruger af FucoGen, deler sine erfaringer.

Rikke Friis: Folk omkring mig kommenterer min forandring

"Jeg har hverken målt, eller taget før og efter billeder. Men folk jeg kender og ikke har set længe, kommenterer min forandring og det har jeg aldrig oplevet før. Jeg var så heldig at få lov som en af de første, til at prøve A Pure Mind's kollagenprodukt "FucoGen". Jeg drikker det i min morgenkaffe hver morgen, og jeg kan overhovedet ikke smage forskel - kaffen er ligeså velsmagende som den plejer at være. SMIL :)"

Vi har spurgt ind til Rikke's hudplejerutine og har fået lov at dele den med Jer, den kommer her; 

Rikkes daglige hudpleje rutine:

✓ Morgen rensning af huden, efterfulgt af et tyndt lag serum, øjencreme og dagcreme. Nogle dage er det nødvendigt at rulle med en kølig ansigtsrulle rundt om øjnene for at minimere trætte øjne.

✓ 6 gram Premium+ Beauty FucoGen i morgenkaffen.

✓ Inden sofatid står den på aften rensning, efterfulgt af et tyndt lag serum, øjencreme og natcreme.

✓ Afslappende hud massage i sofaen med min gua sha. Jeg bruger en ren olie inden jeg masserer.

"Jeg ved godt at listen virker lang, men jeg tænker slet ikke over det længere. Det er blevet rutine og det føles helt rigtigt at prioritere mig selv på en så dejlig nem og tilgængelig måde i dagligdagen." 

(Info: Gua Sha massage stimulerer blodcirkulationen og øger hudens naturlige kollagen produktion)

Flere artikler

Mange glade brugere

Sussie Frank, 44 år

"Det virker jo! Jeg kan se en forskel allerede. Jeg er meget glad for produket! Meget!"

Instagram besked @sussiefrank

Pia Ecklon, 45 år

"Jeg kendte allerede til fucoidan og jeg har lavet en del research. Så jeg er utrolig glad for, at have fundet et godt produkt herhjemme, med så højt et fucoidan indhold."

Instagram besked @mahalomovement_dk

Annette, 52 år

"Jeg har kun taget FucoGen i 2-3 måneder. Jeg kan allerede se en forskel på min hud, både på lårene og i mit ansigt. Jeg er super glad for de egenskaber, som kombinationen af kollagenet og fucoidan har"

Personlig besked

Lisbeth, 82 år

"Jeg tager dobbeltdosis, altså 5 gram dagligt, for at vedligeholde mine muskler og knogler. Jeg ved at kollagen er utrolig vigtig for min krop, så derfor tager jeg et tilskud hver dag, kombineret med dejlige opskrifter fra bogen 'Collagen' af Jerk W. Langer."

Personlig anmeldelse

Steffi, 45 år

Glad bruger af A Pure Mind Anti-Wrinkle Collagen. "Jeg tager 2,5 gram dagligt i et glas vand. Jeg elsker at det ikke smager af noget"

Personlig anmeldelse

Lene Tolstrup

"Jeg er kosmetolog med speciale i rynkereducerende og æstetiske behandlinger. Jeg bruger marine kollagen fra A Pure Mind dagligt."

Personlig anmeldelse

Inspiration fra os til dig

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Læs mere
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Læs mere