Hvilken Gua Sha skal man vælge?

Hvilken Gua Sha skal man vælge?

Sådan vælger du din Gua Sha 

Vi har lavet en lille guide til dig, der synes, at det kan være svært at vælge i mellem de mange flotte gua sha sten og krystaller. 
Gua Sha sten kommer i en række forskellige former og størrelser - nogle har takkede kanter, mens andre er buede og glatte. Når du skal finde det rigtige værktøj til dig, skal du tage et kig på din huds behov.
 
Hvis du ønsker at lindre enhver spænding i huden, skal du vælge et værktøj, der har skarpere, robuste kanter - så kan de bedre “ælte” enhver spænding. Ved at vælge en Gua Sha sten med hakker/tekstur, når man dybere i hudlagene. (𝑨𝒏𝒃𝒆𝒇𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈: Repair Gua Sha, Wave eller Multi Gua Sha)
 
Hvis du derimod ønsker at intensivere dit lymfedræningssystem, skal du finde et værktøj, der har en let rund kant, som slutter sig til din huds overflade nemt glider langs dine konturer (𝑨𝒏𝒃𝒆𝒇𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈: Hjerte-, fisk- eller knoformet Gua Sha). 
 
OBS: Afhængig af de områder, hvor du gerne vil opnå resultater, skal du vælge en gua sha, der passer til størrelsen på det område. For eksempel, hvis du planlægger at bruge din gua sha på dine lår eller mave, skal du vælge et større værktøj til at dække mere overfladeareal. Tværtimod, hvis du vil bruge stenen i dit ansigt, er et mindre værktøj ideelt til at nå alle sprækker og konturer i huden. Der står mål på alle vores Gua Sha’er. Den største måler 9x5,5 cm (wave), den længste måler 10x4,5 cm ( fisk) og den mindste måler 8x5,5 cm (hjerte).
Du er altid velkommen til at spørge i vores chatsupport!

Flere artikler

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud 

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.