Hvilken Gua Sha skal man vælge?

Hvilken Gua Sha skal man vælge?

Sådan vælger du din Gua Sha 

Vi har lavet en lille guide til dig, der synes, at det kan være svært at vælge i mellem de mange flotte gua sha sten og krystaller. 
Gua Sha sten kommer i en række forskellige former og størrelser - nogle har takkede kanter, mens andre er buede og glatte. Når du skal finde det rigtige værktøj til dig, skal du tage et kig på din huds behov.
 
Hvis du ønsker at lindre enhver spænding i huden, skal du vælge et værktøj, der har skarpere, robuste kanter - så kan de bedre “ælte” enhver spænding. Ved at vælge en Gua Sha sten med hakker/tekstur, når man dybere i hudlagene. (𝑨𝒏𝒃𝒆𝒇𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈: Repair Gua Sha, Wave eller Multi Gua Sha)
 
Hvis du derimod ønsker at intensivere dit lymfedræningssystem, skal du finde et værktøj, der har en let rund kant, som slutter sig til din huds overflade nemt glider langs dine konturer (𝑨𝒏𝒃𝒆𝒇𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈: Hjerte-, fisk- eller knoformet Gua Sha). 
 
OBS: Afhængig af de områder, hvor du gerne vil opnå resultater, skal du vælge en gua sha, der passer til størrelsen på det område. For eksempel, hvis du planlægger at bruge din gua sha på dine lår eller mave, skal du vælge et større værktøj til at dække mere overfladeareal. Tværtimod, hvis du vil bruge stenen i dit ansigt, er et mindre værktøj ideelt til at nå alle sprækker og konturer i huden. Der står mål på alle vores Gua Sha’er. Den største måler 9x5,5 cm (wave), den længste måler 10x4,5 cm ( fisk) og den mindste måler 8x5,5 cm (hjerte).
Du er altid velkommen til at spørge i vores chatsupport!

A Pure Mind Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud