Hvilken Gua Sha skal man vælge?

Hvilken Gua Sha skal man vælge?

Sådan vælger du din Gua Sha 

Vi har lavet en lille guide til dig, der synes, at det kan være svært at vælge i mellem de mange flotte gua sha sten og krystaller. 
Gua Sha sten kommer i en række forskellige former og størrelser - nogle har takkede kanter, mens andre er buede og glatte. Når du skal finde det rigtige værktøj til dig, skal du tage et kig på din huds behov.
 
Hvis du ønsker at 𝒍𝒊𝒏𝒅𝒓𝒆 𝒆𝒏𝒉𝒗𝒆𝒓 𝒔𝒑æ𝒏𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒊 𝒉𝒖𝒅𝒆𝒏, skal du vælge et værktøj, der har skarpere, robuste kanter - så kan de bedre “ælte” enhver spænding. Ved at vælge en Gua Sha sten med hakker/tekstur, når man dybere i hudlagene. (𝑨𝒏𝒃𝒆𝒇𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈: Repair Gua Sha, Wave eller Multi Gua Sha)
 
Hvis du derimod ønsker at 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒏𝒔𝒊𝒗𝒆𝒓𝒆 𝒅𝒊𝒕 𝒍𝒚𝒎𝒇𝒆𝒅𝒓æ𝒏𝒊𝒏𝒈𝒔𝒔𝒚𝒔𝒕𝒆𝒎, skal du finde et værktøj, der har en let rund kant, som slutter sig til din huds overflade nemt glider langs dine konturer (𝑨𝒏𝒃𝒆𝒇𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈: Hjerte-, fisk- eller knoformet Gua Sha). 
 
OBS: Afhængig af de områder, hvor du gerne vil opnå resultater, skal du vælge en gua sha, der passer til størrelsen på det område. For eksempel, hvis du planlægger at bruge din gua sha på dine 𝒍𝒂̊𝒓 𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓 𝒎𝒂𝒗𝒆, skal du vælge et større værktøj til at dække mere overfladeareal. Tværtimod, hvis du vil bruge stenen i dit 𝒂𝒏𝒔𝒊𝒈𝒕, er et mindre værktøj ideelt til at nå alle sprækker og konturer i huden. Der står mål på alle vores Gua Sha’er. Den største måler 9x5,5 cm (wave), den længste måler 10x4,5 cm ( fisk) og den mindste måler 8x5,5 cm (hjerte).
Du er altid velkommen til at spørge i vores chatsupport!

Flere artikler

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

består af et unikt patenteret type 1 kollagenpulver fra fisk, som i studier har vist følgende resultater på huden allerede efter 4-8 uger:

✓ Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Bidrager til at reducere appelsinhud

Læs også:

Er der PFAS i kollagen?

Er der PFAS i kollagen?

Rigtig mange danske kvinder indtager kollagentilskud dagligt, og det giver naturligvis anledning til spørgsmål og bekymring. A Pure Mind, kvalitetsafdeling understreger: JA, det er sikkert at indtage Marine Collagen og FucoGen™ - som begge består af Verisol® marine kollagen.
Hvad er fucoidan?

Hvad er fucoidan?

Fucoidan er kendt for dets anti-inflammatoriske og skønhedsmæssige egenskaber. Men hvad er fucoidan, hvor finder man det, hvordan bruger man det, hvad skal man være opmærksom på? ... og kan man med fordel, gøre fucoidan til en del af hudplejen? Du finder svarene her:
Hvad er Verisol® kollagen?

Hvad er Verisol® kollagen?

Det der gør Verisol® kollagen anderledes fra andre kollagenpulvere er, at det er et af de få kollagenpulvere på markedet, som er klinisk testet, og som i alle studier har vist dokumenteret effekt på huden. Bemærk at Verisol® i mange tilfælde er udvundet af kvæg og ikke marine. Begge viser sig dog, at have samme gode effekter ved indtag af henholdsvis 2,5 og 5 gram kollagen.