Pure Luksus

A Pure Mind bringer naturens luksus til dig.

Et bæredygtig dansk brand med et stort udvalg indenfor naturlige, smukke og unikke produkter, der bidrager til at understøtte dig i din forvandlingsproces både i dit indre og dit ydre. Af hjertet tak for du følger med…

Idéen bag A Pure Mind 

"Jeg er dybt passioneret af hvad vores natur har skænket os, så mange smukke natursten og krystaller i utrolige flotte naturlige nuancer og strukturer. Smukheden og betydningerne for naturens gaver, har givet mig inspiration til at designe smykker og hudplejeredskaber. Jeg ønsker at fortælle om de smukke betydninger og symboler af de unikke natursten og krystaller. De kan støtte og hjælpe dig på din livsrejse."

CSR-strategi

A Pure Mind anvender sin CSR-strategi i produktudviklingen, i værdikæden, leverandørforhold, i valg af råvare, i emballagen og i den daglige ledelse. Vi benytter rene og naturlige materialer fra naturen til fremstilling af smykker, ansigts pleje produkter mm. 

"Jeg har selv besøgt fabrikkerne i Kina vi samarbejder med, hvor der er god og smittende arbejds energi, samt de benytter IKKE børnearbejde"

Bæredygtig forretningsudvikling er en vigtig faktor i vores tankegang, vi passer kærligt på miljøet i hele processen. Økologiske bomuldsposer og genbrugspap til æsker samt bruges også som emballage. A Pure Mind er bevidst om sit samfundsansvar og vi ønsker med vores CSR strategi, at signalere vores kærlighed til klimaet, miljøet og bæredygtigheden.  

Baggrund

Tove Resen har efter mange år som selvstændig indenfor mode- og accessoriesbranchen stor erfaring med kreativ udvikling, trends, indkøb, produktudvikling, marketing og salg. Tove er uddannet mindfulness instruktør og certificeret livsmentor.