Returpolitik

FORTRYDELSESRET
Der gives 20 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Udsalgsvarer gives 14 dages returret på.
(gælder fra pakken kan afhentes i pakkeshoppen)
Returneringsomkostninger afholder af dig. Du kan bestille en GLS returlabel på info@apuremind.dk som koster 49,- kr i Danmark. Beløbet bliver fratrukket ved tilbagebetalingen. Vælger du selv at sende retur, bedes du bestille firma levering, da vi ikke kan hente pakker diverse steder. TAK
Husk at vedlægge din ordreseddel som fulgte med din bestilling. Samt skriv om du ønsker ombytning eller pengene retur. Ønsker du en ombytning, betaler vi en ny levering til dig. 

Treatment Pharma ApS
Ove Jensens Alle 35  K
8700 Horsens 

VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN RETUR:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.