Ansigtsruller i ægte natursten og krystaller

Ansigtsruller stammer oprindelig fra Kina, hvor de er blevet brugt i skønhedsritualer i århundrede. Alle A PURE MIND's ansigtsruller er lavet af ægte natursten og krystaller i forskellige farvenuancer og strukturer, fra naturens side, med hver sin unikke betydning. Metallet der bruges på rullerne er rent nikkelfri guldfarvet messing. De er yderst behagelige at bruge og føles altid kølige mod huden. Den egenskab har ægte natursten og krystaller. 

Naturlig og effektiv hudpleje

Opstrammer og giver huden glød samt afspænder muskulaturen. Ansigtsrullen er velegnet til blid ansigtsmassage samt afspændning af muskulaturen. Den giver en behagelig og afslappende følelse i ansigtet efter endt behandling. Den er også yderst velegnet som lindring ved spændingshovedpine eller generelle gener omkring hårgrænsen, øjenbrynene, tindingen og ved kæbespændinger. Ansigtsrullen kan bruges på mange forskellige måder. Vi anbefaler altid at man bruger rullen som man har lyst til, og efter behov. Alle ansigtsruller kan bruges i ansigtet, på halsen, samt resten af kroppen. Ønsker du massage på kroppen generelt, anbefaler vi at bruge en Massagerulle, som er lavet til formålet. Ved daglig brug af en ansigtsrulle, vil du opleve mange gode effekter og resultater, du kan blandt andet:

✓ Reducerer hævelser

✓ Giver kølende effekt

✓ Giver ansigtsmassage

✓ Øger blodcirkulationen

✓ Afspænder muskulaturen

✓ Beroligere nervesystemet

✓ Bedre produkt udnyttelse

✓ Ilter vævet/celler

Ansigtsruller er yderst effektive når du ønsker maksimal udbytte af dine ansigtsprodukter. Brug rullen til påsmøring af serum, olie, ansigtsmasker mm., for et mere jævn resultat og bedre udbytte

Vi anbefaler at påsmøre et tyndt lag ren olie på huden, før massage med en ansigtsrulle.

Ren Olie kan bestilles her.

Når du vælger en olie til ansigtsmassage, er det vigtigt at sikre, at den er ren og af høj kvalitet. Undgå tilsætningsstoffer eller kemikalier, der kan irritere huden. Naturlige olier som jojoba, mandel eller kokosolie er ofte gode valg.

Facerollere

Repair Ansigtsrulle

Repairrullen har tekstur i den ene rulle ende, som er effektiv mod solskader, pigmentforandring, akne ar, linjer og rynker. Rullen går dybere ind i hudlagene, og det anbefales derfor at afrense huden inden man påbegynder pleje med rullen. Du kan bruge rullen til at påsmøre dine hudprodukter. Repair Rullen findes også i en lille travel udgave, som er let at have i toilettasken eller håndtasken.

Dobbelt ansigtsrulle

Giv din hud blid massage og glød samt afspænd muskulaturen med denne smukke rosa kvarts ansigtsrulle i unikke nuancer fra naturens side. Er beregnet til ansigtet og halsen, men kan bruges over hele kroppen så længe det føles behageligt. Den lille ende af rullen er yderst effektiv til massage rundt om øjnene. Du kan bruge rullen til at påsmøre hudprodukter.

Single ansigtsrulle

Giv din hud massage og glød samt afspænd muskulaturen, med denne smukke rosa kvarts ansigtsrulle i unikke nuancer fra naturens side. Er beregnet til ansigtet og halsen, men kan bruges over hele kroppen så længe det føles behageligt.