GRATIS FRAGT - JULEGAVER GIVES FULD RETURRET PÅ INDTIL 8 JANUAR 2019

HANDELSBETINGELSER


A PURE MIND ApS
Ove Jensens Alle 35 K
8700 Horsens
Danmark

info@apuremind.dk
+45 22 25 83 69
CVR. nr. 38 02 16 56

A PURE MIND ApS ejer domænenavnene www.apuremind.dk og www.apureminddk.com

BETALING

A PURE MIND Aps modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. RQ Jewellery bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Transaktionsgebyret overskrider ikke de af Nets/Teller fastsatte gebyrer.

PRODUKTER
A PURE MIND Aps sælger smykker og ansigtsruller til kvinder i hele verden.

LEVERING
A PURE MIND ApS leverer på alle hverdage. Leveringstiden er 2-4 dage, såfremt varen er på lager, se evt levering under selve varen. Vi sender med GLS, du modtager pr. mail et forsendelse nr. på din pakke, som du kan søge pakken på. Vælg selv i hvilken pakkeshop i dit nærområde, du vil hente pakken.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Der gives ikke garanti på holdbarheden af forgyldningen, da det afhænger meget af den individuelle behandling af smykket. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet, eller slidtage. Smykkerne bør ikke komme i kontakt med flydende væsker.  
A PURE MIND vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, såfremt det er en fejl/mangel fra vores side, evt. fejl på varen eller fejllevering.

BETALING
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

A PURE MIND ApS
Ove Jensens Alle 35 K
8700 Horsens, Danmark

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

REFUSION
Hvis pengene skal refunderes, indsætter vi beløbet tilbage på betalingskortet.

FORTRYDELSESRET
Julegaver giver vi fuld returret eller ombytning indtil d. 8 januar 2019.
Der gives normalt 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager bestillingen. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Vi tilbagebetaler det fulde beløb. Husk at vedlægge din faktura eller faktura kopi. 
A PURE MIND APS
Ove Jensens Alle 35  K
8700 Horsens 

VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN RETUR:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

KLAGEMULIGHEDER
– oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning. Link: www.forbrug.dk / Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@apuremind.dk
Tak for dit besøg her på www.apuremind.dk – rigtig god fornøjelse.