Our journal

Fars dag: Gaveguide 2024

Fars dag: Gaveguide 2024

Giv far den gave, han ikke vidste, han havde brug for, og se hans hudplejerutine blomstre. Selvpleje er ikke kun forbeholdt kvinder. Flere og flere mænd indser vigtigheden af en god hudplejerutine, og hvad kunne være en bedre gave til far end at introducere ham til den nyeste trend inden for maskulin skønhed?

Ny standard inden for maskulin skønhedspleje

Ny standard inden for maskulin skønhedspleje

Mænds interesse for selvpleje og skønhedsprodukter stiger konstant, og vi er begejstrede for at kunne imødekomme dette behov med vores innovative tilgang. Nyheden Lions Mane FucoGen™ er mere end bare et skønhedsprodukt.  Det er en fusion af klinisk testet kollagen og ingredienser, der ikke kun fremmer hudens udseende, men som samtidig støtter normale kognitive funktioner.
Den ultimative Lion's Mane guide

Den ultimative Lion's Mane guide

Hvad er Lion's Mane? Er det sikkert at indtage? Hvor meget skal man tage? og hvad skal man være særligt opmærksom på, når man køber kosttilskud med Lions Mane? Vi har samlet alt, hvad du behøver at vide om svampen i denne ultimative guide.

Koral-venlig solcreme

Koral-venlig solcreme

Husker du den vigtigste del af din hudplejerutine? De fleste af os vil rigtig gerne have, at vores hud forbliver ung og elastisk så længe som muligt, og vi har hver især vores egne hudplejerutiner, så vi kan bevare en smuk og sund hud. Mange glemmer en helt afgørende del af hudplejerutinen, nemlig..

Nærende pleje til tør efterårshud:

Nærende pleje til tør efterårshud:

Efteråret bringer smukke farver og køligere dage, men det kan også medføre en udfordring for vores hud. Den skiftende sæson og de lavere temperaturer kan ofte efterlade vores hud tør og trængende.
Skal man tage c-vitamin sammen med kollagen?

Skal man tage c-vitamin sammen med kollagen?

Det er et af de spørgsmål vi møder oftest, og det forstår vi godt! Der findes nemlig rigtig mange produkter, hvor kollagen er ledsaget af c-vitamin. Måske har du fået afvide fra en veninde, at det er et must, at tage c-vitamin sammen med kollagen, ellers virker kollagenet ikke. Det korte svar: Nej, læs med her hvorfor:
4 redskaber til forandring

4 redskaber til forandring

Ønsker du at stå stærkere i dig selv og være ligepræcis den, som du ønsker at være? Her får du 4 simple redskaber, der har hjulpet rigtig mange på deres livsrejse. Redskabernes formål er, at støtte dig i at skabe en ønsket forandring, indre såvel som ydre.
Sådan slipper du af med cellulitis - 4 effektive

Sådan slipper du af med cellulitis - 4 effektive

Gua Sha massage mod cellulitis - alt du behøver at vide: Hvad er cellulitis og kan man...
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Sådan renser du din Gua Sha

Sådan renser du din Gua Sha

Ligesom du skal vaske din makeup børste jævnligt, skal du også rengøre din gua sha, for at forhindre ophobning af bakterier, snavs og olier, der kan samle sig på stenen eller krystallens overflade. Men hvor ofte er det nødvendigt at rengøre den og hvordan gør man egentlig? Her får du 6 simple trin + do's and dont's når du vasker din gua sha.
Husker du den vigtigste del af hudplejerutinen

Husker du den vigtigste del af hudplejerutinen

Vi vil gerne have, at vores hud forbliver ung og elastisk så længe som muligt, og vi har hver især vores egne hudplejerutiner, så vi kan bevare en smuk og sund hud. Mange glemmer en helt afgørende del af hudplejerutinen, nemlig solcreme. Hvorfor er solcreme så vigtig, hvad skal man være ekstra opmærksom på når man vælger solcreme og hvilke stoffer skal man undgå når man køber solcreme? 
Reuse. Reduce. Recycle.

Reuse. Reduce. Recycle.

Hver dansker bruger i gennemsnit 179 kilo emballage pr. år. Glasflasker og krukker er 100% genanvendelige og kan genbruges i det uendelige uden tab i renhed eller kvalitet. Det er en hovedårsagerne til, at vi har valgt genbrugsglas til at omfavne vores naturlige kollagen tilskud. 
Er der PFAS i kollagen?

Er der PFAS i kollagen?

Rigtig mange danske kvinder indtager kollagentilskud dagligt, og det giver naturligvis anledning til spørgsmål og bekymring. A Pure Mind, kvalitetsafdeling understreger: JA, det er sikkert at indtage Marine Collagen og FucoGen™ - som begge består af Verisol® marine kollagen.
Hvad er fucoidan?

Hvad er fucoidan?

Fucoidan er kendt for dets antibakterielle og skønhedsmæssige egenskaber. Men hvad er fucoidan, hvor finder man det, hvordan bruger man det, hvad skal man være opmærksom på? ... og kan man med fordel, gøre fucoidan til en del af hudplejen? Du finder svarene her:
7 selvkærlige "mandag-morgen-remindere"

7 selvkærlige "mandag-morgen-remindere"

Egenomsorg og selvkærlige handlinger, er en løbende praksis, og det er vigtigt at prioritere dig selv konsekvent. Det er vigtigt at vælge handlinger, som naturligt kan blive en del af dine daglige rutiner. Omfavn denne mandag som en mulighed for at sætte en positiv tone for den kommende uge. Og fremtiden. Du fortjener det. Her er 7 gode vejledende råd:
Sådan renser du din ansigtsrulle: 6 simple trin

Sådan renser du din ansigtsrulle: 6 simple trin

Ligesom du skal vaske din makeup børste jævnligt, skal du også rengøre din faceroller, for at forhindre ophobning af bakterier, snavs og olier, der kan samle sig på rullens overflade over tid. Men hvor ofte er det nødvendigt at rengøre den og hvordan gør man egentlig? Følg 6 simple trin:
Hvad er Verisol® kollagen?

Hvad er Verisol® kollagen?

Det der gør Verisol® kollagen anderledes fra andre kollagenpulvere er, at det er et af de få kollagenpulvere på markedet, som er klinisk testet, og som i alle studier har vist dokumenteret effekt på huden. Bemærk at Verisol® i mange tilfælde er udvundet af kvæg og ikke marine. Begge viser sig dog, at have samme gode effekter ved indtag af henholdsvis 2,5 og 5 gram kollagen. 
Bovine eller marine kollagen - hvad er bedst?

Bovine eller marine kollagen - hvad er bedst?

Hvad er forskellen og hvad er det bedste for dig? Der er nogle få forskelle mellem marint kollagen og bovint kollagen, som kan påvirke din beslutning om, hvilken type du skal tage. Her er et par punkter at overveje:
Sådan booster du din kollagenproduktion

Sådan booster du din kollagenproduktion

Vores krop producerer selv kollagen. Når vi spiser kollagenholdigt mad, fx æg, fisk eller kød, så gør kroppen det, at den nedbryder proteinerne til aminosyrer. Men når vi nærmer os 29-30 års alderen, så daler vores egen produktion. Her er 3 gode råd til at booste dit kollagenniveau:
FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 

Tilmeld og spar 10%

Bliv en del af vores univers og spar 10% på din første selvkærlige handling.

*Ved at udfylde denne formular tilmelder du dig for at modtage vores e-mails og kan til enhver tid afmelde dig