Sådan booster du din kollagenproduktion

Sådan booster du din kollagenproduktion

Boost din egen kollagenproduktion

Vores krop producerer selv kollagen. Når vi spiser kollagenholdigt mad, fx æg, fisk eller kød, så gør kroppen det, at den nedbryder proteinerne til to specifikke aminosyrer, glycin og prolin, som kroppen så omdanner til Procollagen - stadiet lige før kollagen. 

Men når vi nærmer os 25-års alderen, så daler vores egen kollagenproduktion faktisk 1-2% om året, i takt med, at vi bliver ældre - og det samme gør kvaliteten af vores kollagen. 

Men der er en masse vi kan gøre for at støtte vores naturlige kollagenproduktion. Læs med her:

 

Hvis du gerne vil støtte din huds kollagen produktion, så er der specielt 3 nemme ting du kan gøre:

Stimulér kollagen produktionen udefra, med blid massage, bindevævmassage. Det kan man både gøre med fingrene, men man kan også anskaffe sig et redskab, som er beregnet til det. (eksempler)

 

 

Spis kollagen holdige fødevarer, æg, mejeriprodukter, fisk og skaldyr, kylling og bare kød generelt. Det er en god idé at holde sig fra rygning, uv-stråler, forurening og for ensidigt kost. Det har negativ effekt på kollagenproduktionen. 

 

 

Tag et kollagen tilskud dagligt, for at give kroppen og huden nem adgang til et let optageligt kollagen. Vælg et hydrolyseret kollagenpulver, som er forarbejdet og let for din krop at optage. Hold øje med molekylevægten, kilden til kollagenet og om det er klinisk testet. 

A Pure Mind Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud