Smuk indre & ydre

Din hud skal repræsenterer dig resten af livet. Giv din hud den nødvendige pleje, både indefra og udefra, for at give den gode forudsætninger, for at holde sig ung, smuk og spændstig lang ud i fremtiden. Vi anbefaler kollagen tilskud fra 25-30 års alderen. Det er aldrig for sent.

Sådan virker kollagenet på kvinderne i alderen 24-65 år:

◉ Reduceret rynkedybde:
Kollagenet er klinisk testet på 114 kvinder i alderen 45-65 år. Studiet viser en gennemsnitlig reduktion i rynkedybde på helt op til 20,1%, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 8 uger. Den største reduktion blev målt til hele 49,9% på en af kvinderne.

◉ Øget elasticitet:
Kollagenet er klinisk testet på 69 kvinder i alderen 35-55 år. Studiet viser en markant forbedring på hudens elasticitet, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 8 uger.

◉ Mindre appelsinhud:
Kollagenet er over en periode på 6 måneder klinisk testet på 105 normale og overvægtige kvinder i alderen 24-50 år, med moderat appelsinhud/cellulite. Studiet viser et signifikant fald i graden af appelsinhud og en reduceret hudbølgethed på lårene, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 6 måneder.

52 år

Resultat efter 8 uger

Tilfredse brugere

Hvorfor vælge A Pure Mind Collagen?

Ingen binding

Vi ønsker kun glade medlemmer - derfor er vores medlemskab 100% fleksibelt og helt uden binding. Du kan altid opsige, sætte på pause eller springe en måned over. Vi står til rådighed og hjælper gerne.

Dokumenteret effekt

Vores tilskud er baseret på ingredienser, som er klinisk testet og effekterne er dokumenteret i solide studier. Vores medlemmer ser allerede en forskel efter 6-12 uger.

Mere for pengene

Du høj kvalitet, i genanvendelige glas, til en lavere pris - som medlem får du automatisk levering, altid fragtfri lige til døren og 15% rabat på dit abonnementsprodukt.

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

Verisol® - fra marin oprindelse! Opnå samme gode effekter, med Verisol®, udvundet fra fisk og derfor velegnet til vegetarer også. Et premium type I kollagenpulver, med høj optagelighed og laveste molekylevægt på 2000 dalton (2kDa):

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Mindre appelsinhud