Smuk indre & ydre

Din hud skal repræsenterer dig resten af livet. Giv din hud den nødvendige pleje, både indefra og udefra, for at give den gode forudsætninger, for at holde sig ung, smuk og spændstig lang ud i fremtiden. Vi anbefaler kollagen tilskud fra 25-30 års alderen. Det er aldrig for sent.

Sådan virker kollagenet på kvinderne i alderen 24-65 år:

◉ Reduceret rynkedybde:
Kollagenet er klinisk testet på 114 kvinder i alderen 45-65 år. Studiet viser en gennemsnitlig reduktion i rynkedybde på helt op til 20,1%, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 8 uger. Den største reduktion blev målt til hele 49,9% på en af kvinderne.

◉ Øget elasticitet:
Kollagenet er klinisk testet på 69 kvinder i alderen 35-55 år. Studiet viser en markant forbedring på hudens elasticitet, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 8 uger.

◉ Mindre appelsinhud:
Kollagenet er over en periode på 6 måneder klinisk testet på 105 normale og overvægtige kvinder i alderen 24-50 år, med moderat appelsinhud/cellulite. Studiet viser et signifikant fald i graden af appelsinhud og en reduceret hudbølgethed på lårene, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 6 måneder.

Tove, 52 år

Resultat efter 8 uger

Mange glade brugere

Sussie Frank, 44 år

"Det virker jo! Jeg kan se en forskel allerede. Jeg er meget glad for produktet! Meget!

Pia Ecklon

"Jeg kendte allerede til fucoidan og jeg har lavet en del research. Så jeg er utrolig glad for, at have fundet et godt produkt herhjemme, med så højt et fucoidan indhold."

Annette, 52 år

"Jeg har kun taget FucoGen i 2-3 måneder. Jeg kan allerede se en forskel på min hud, både på lårene og i mit ansigt. Jeg er super glad for de egenskaber, som kombinationen af kollagenet og fucoidan* har"

*Fucoidan har et naturligt højt indhold af jod, som bidrager til opretholdelse af en normal hud.

Hvorfor vælge A Pure Mind?

Ingen binding

Vi ønsker kun glade medlemmer - derfor er vores medlemskab 100% fleksibelt og helt uden binding. Du kan altid opsige, sætte på pause eller springe en måned over. Vi står til rådighed og hjælper gerne.

Dokumenteret effekt

Vores tilskud er baseret på ingredienser, som er klinisk testet og effekterne er dokumenteret i solide studier. Vores medlemmer ser allerede en forskel efter 6-12 uger.

Mere for pengene

Du høj kvalitet, i genanvendelige glas, til en lavere pris - som medlem får du automatisk levering, altid fragtfri lige til døren og 15% rabat på dit abonnementsprodukt.

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

Verisol® - nu fra marin oprindelse! Opnå samme gode effekter, med Verisol®, nu udvundet fra fisk og derfor velegnet til vegetarer også. Et premium type I kollagenpulver, med høj optagelighed og laveste molekylevægt på 2000 dalton (2kDa):

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Mindre appelsinhud

Ung hud består af 70-80% kollagen. Kollagen er det protein, der holder vores hud glat, elastisk og fri for rynker. Men efterhånden som vi bliver ældre, producerer vores huden mindre kollagen, og det fører til dannelse af rynker og slap hud. Vores naturlige kollagen produktion falder med 1-2% om året, allerede ved 30-års alderen. 

Dokumenterede effekter på bare 4 uger:

Kollagenet i A Pure Mind Collagen, er et patenteret hydrolyseret kollagenpulver, som i studier har vist synlige resultater på huden, allerede efter 4-8 uger.

Flere artikler

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.