Smuk indre & ydre

Din hud skal repræsenterer dig resten af livet. Giv din hud den nødvendige pleje, både indefra og udefra, for at give den gode forudsætninger, for at holde sig ung, smuk og spændstig lang ud i fremtiden. Vi anbefaler kollagen tilskud fra 25-30 års alderen. Det er aldrig for sent.

Sådan virker kollagenet på kvinderne i alderen 24-65 år:

◉ Reduceret rynkedybde:
Kollagenet er klinisk testet på 114 kvinder i alderen 45-65 år. Studiet viser en gennemsnitlig reduktion i rynkedybde på helt op til 20,1%, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 8 uger. Den største reduktion blev målt til hele 49,9% på en af kvinderne.

◉ Øget elasticitet:
Kollagenet er klinisk testet på 69 kvinder i alderen 35-55 år. Studiet viser en markant forbedring på hudens elasticitet, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 8 uger.

◉ Mindre appelsinhud:
Kollagenet er over en periode på 6 måneder klinisk testet på 105 normale og overvægtige kvinder i alderen 24-50 år, med moderat appelsinhud/cellulite. Studiet viser et signifikant fald i graden af appelsinhud og en reduceret hudbølgethed på lårene, efter indtagelse af 2,5 g VERISOL® kollagen én gang dagligt i 6 måneder.

Tove, 52 år

Resultat efter 8 uger

Hvorfor vælge A Pure Mind?

Ingen binding

Vi ønsker kun glade medlemmer - derfor er vores medlemskab 100% fleksibelt og helt uden binding. Du kan altid opsige, sætte på pause eller springe en måned over. Vi står til rådighed og hjælper gerne.

Dokumenteret effekt

Vores tilskud er baseret på ingredienser, som er klinisk testet og effekterne er dokumenteret i solide studier. Vores medlemmer ser allerede en forskel efter 6-12 uger.

Mere for pengene

Du høj kvalitet, i genanvendelige glas, til en lavere pris - som medlem får du automatisk levering, altid fragtfri lige til døren og 15% rabat på dit abonnementsprodukt.

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

Verisol® - nu fra marin oprindelse! Opnå samme gode effekter, med Verisol®, nu udvundet fra fisk og derfor velegnet til vegetarer også. Et premium type I kollagenpulver, med høj optagelighed og laveste molekylevægt på 2000 dalton (2kDa):

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Mindre appelsinhud

Ung hud består af 70-80% kollagen. Kollagen er det protein, der holder vores hud glat, elastisk og fri for rynker. Men efterhånden som vi bliver ældre, producerer vores huden mindre kollagen, og det fører til dannelse af rynker og slap hud. Vores naturlige kollagen produktion falder med 1-2% om året, allerede ved 30-års alderen. 

Dokumenterede effekter på bare 4 uger:

Kollagenet i A Pure Mind Collagen, er et patenteret hydrolyseret kollagenpulver, som i studier har vist synlige resultater på huden, allerede efter 4-8 uger.

Flere artikler

Læs også:

Skal man tage c-vitamin sammen med kollagen?

Skal man tage c-vitamin sammen med kollagen?

Det er et af de spørgsmål vi møder oftest, og det forstår vi godt! Der findes nemlig rigtig mange produkter, hvor kollagen er ledsaget af c-vitamin. Måske har du fået afvide fra en veninde, at det er et must, at tage c-vitamin sammen med kollagen, ellers virker kollagenet ikke. Det korte svar: Nej, læs med her hvorfor:
Reuse. Reduce. Recycle.

Reuse. Reduce. Recycle.

Hver dansker bruger i gennemsnit 179 kilo emballage pr. år. Glasflasker og krukker er 100% genanvendelige og kan genbruges i det uendelige uden tab i renhed eller kvalitet. Det er en hovedårsagerne til, at vi har valgt genbrugsglas til at omfavne vores naturlige kollagen tilskud. 
Er der PFAS i kollagen?

Er der PFAS i kollagen?

Rigtig mange danske kvinder indtager kollagentilskud dagligt, og det giver naturligvis anledning til spørgsmål og bekymring. A Pure Mind, kvalitetsafdeling understreger: JA, det er sikkert at indtage Marine Collagen og FucoGen™ - som begge består af Verisol® marine kollagen.