OM 'LIVETS SMYKKE'

'Livets Smykke' er designet, udviklet og tænkt af Pernille Aalund.

'Livets Smykke' skal minde os om, at vi bærer alle svarene under eget hjerte, og kredser om begreberne: 

TRO, LYKKE, LIVSVALG, VÆKST, TAKNEMMELIGHED, FLYV, KÆRLIGHED, POESI, STYRKE OG JEG ER

De enkelte smykker er prydet med symboler og/eller tekst knyttet til den livsrejse, de fleste mennesker begiver sig ud på. Smykkerne er skabt med det formål, at det enkelte menneske kan sætte sin egen livsrejse i fokus. Væbne sig med troen på, at denne rejse vil lykkes og derved langsomt gøre tanken og drømmen til virkelighed.
 
APUREMIND_LivetsSmykke_banner

Symbolernes betydninger

Æslet: 
Det lille bevingede æsel er Pernilles 'logo'. Et moderne fabeldyr. Det repræsenterer stædighed, styrke, vilje, muligheder, frihed og fantasi.

De 3 små 'snit':
Symboliserer lykketallet 3! Det er treenigheden (faderen, sønnen og Helligånden), 'alle gode gange tre' og ikke mindst... din fortid, nutid og fremtid.
Alt hvad du bærer med dig og altid med den rette balance.

Stenenes betyding:
De fleste af smykkerne indeholder en sten med betydning: Gul Agat (mod og glæde), Rød Jaspis (kroppens balance), Blå Sodalit (igangsættelse og overblik), Grøn Jade (tålmodighed og koncentration), Rosa Kvarts (kærlighed og harmoni), Tiger Øje (styrke og sandhed), Black Obsidian (Beskytter og opnår mål), Turquoise stenen (Bringer held og beskyttelse), Smokey Kvarts (Styrker jordforbindelsen og positive energier), Picture Jaspis (øger bevidstheden og spreder livsglæde)


Hvilket smykke skal man vælge?

Du skal først og fremmest vælge det smykke, der taler mest til dig.

TRO:

Denne smykkeserie er til dig, der har brug for at styrke din TRO. Du bærer en længsel under dit hjerte. Et ønske om forandring, men du har svært ved at tro på, at du kan løfte dette ønske igennem. Smykket TRO kan være med til at skærpe dét fokus. Alt starter med en tro. Troen på forandring, troen på helbredelse, troen på kærligheden, troen på at dette kan virkeliggøres, troen på eget værd og egen værdi.

LYKKE:

Denne smykkeserie er til dig, der ønsker en større grad af LYKKE i dit liv. Smykket LYKKE skal minde dig om hvor megen lykke, der findes lige indenfor din rækkevidde. Om hvordan du hver dag kan fokusere på alt det du har, minde dig selv om alt det gode der vil komme og hvordan du selv kan bidrage med lykke til dine omgivelser. LYKKE vil hjælpe dig til at være den positive sjæl du længes efter at blive. Smykket fylder, stråler og er ladet med positive bekræftelser.

LIVSVALG:

Denne smykkeserie er til dig der står midt i et essentielt LIVSVALG. Du vil gerne lægge dit liv helt om, Måske skal der bare være fokus på nogle helt andre og mere nære ting? Du ved det bliver hårdt, men du ved også at det er nødvendigt. På LIVSVALG smykkerne står der skrevet: ’Det liv du lever – er det liv du får’. Den lille tekst skal minde dig om, at intet vil ændre sig, medmindre du selv er indstillet på en forandring. Og det er du nu!

VÆKST:
DET JEG VANDER..... GROR....
Vækst repræsenterer overflod på alle plan. I rammen finder du små, åbne muslingeskaller. I hver af de små skaller ligger der en perle. Der er blomster, blade og ornamenter.
Kæden´Vækst`er inspireret af en ganske særlig bøn, Jabes Bøn:
Det hele ER meget meget enkelt: Det vi er fokuseret på og beder om.... det kommer til os. Måske ikke altid i den form vi forventer, men det kommer.

TAKNEMMELIGHED:
På armbåndet finder du min taknemmeligheds bøn. Armbåndet minder os dagligt om alt det, vi har at være taknemmelige over. Hvis vi væbner os med taknemmelighed, er det svært at være ulykkelig.
FLYV:
Forlad dine sorger. Se dine udfordringer på afstand. Flyv … Og derfra hvor du er lige nu, lettet, fold dig ud.
Du er et enestående menneske: Kreativ, rig på kærlighed og liv.
KÆRLIGHED:

’Tro, håb og kærlighed’ står der på de tre små ringe. Til dig der gerne vil bærer kærligheden tæt ved hjertet. Styrkes ved troen og næres af håbet.

POESI: 

Som et stykke musik bevæger de små kvaster deres vedhæng. De rummer lethed og en længsel. Smykkerne symboliserer det ´lette´ hjerte. Du er fri. Fri til at elske, fri til at leve og fri til at drømme. Vi har brug for lethed og skønhed i en svær tid. Og kvasten 'poesi' skal derfor minde os om lyset, taknemmeligheden og den allestedsnærværende glæde.

STYRKE: 

Styrken til at flytte sig, løfte sig og forlade et tomrum. Denne ring er det stærke symbol på bevægelse. Kæden den sammenhængende kraft. Den er bastant og fylder. Den giver dig adgang til vigtige beslutninger, handling og overblik...

JEG ER: 

'Jeg er' er inspireret af de mange manifestationer - troen på, at vi rummer adgangen til alt det vi har brug for - i vor egen indre kerne. Men også en accept af, at vi er en del af noget større: Den sammenhængende kraft. Den skabende energi. Dit kraftfulde jeg med sit uendelige potentiale.

Vi har så meget. TAK
Pernille Aalund