Naturprodukter fra Stone Soap Spa

Alle Stone Soap Spa's produkter er af høj kvalitet, parabenefrie og håndlavet med naturlige og økologiske ingredienser, som fugter og giver huden masser af vitaminer og antioxidanter. Det er vigtigt for det norske velværebrand at gøre produkterne så naturlige og rene som muligt.

Ren Olje

Ren Olie fra Stone Soap Spa er en alsidig olie til ansigtet, kroppen og håret. Den er lavet af 100% naturlige olier og økoligiske ingredienser. Olien indeholder sød mandel-, sesam-, tidsel-, aprikoskærne- og jojobaolie, som har en god fugtighedsgivende og beskyttende effekt på hud og hår. 

Glasflaskerne er af genbrugs glas.

Ren Olie har rensende og helende egenskaber, hvilket gør olien god til at bekæmpe uren hud, rødme og mindre skader i huden. Olierne findes i 2 forskellige størrelser og flere forskellige dufte. Se dem her

Natursæber

Alle Stone Soap Spa sæber er lavet på naturlige og økologiske ingredienser, og er anti bakterielle. Herudover er det et miljøvenligt valg at bruge en sæbe, da emballagen er lavet af genbrugs materialer, sæberne er ligeså drøje som almindelig flydende sæber.

Når du anvender sæberne, skal du gøre huden eller håret fugtigt og massér sæben direkte på huden. Skyl efter med vand. Anbefales også til afrensning af ansigtet.

Sæberne findes i mange forskellige dufte, farver og designs. Se dem her