7 selvkærlige "mandag-morgen-remindere"

7 selvkærlige "mandag-morgen-remindere"

Godmorgen! Når du begynder en nye uge, så husk, at selvkærlige handlinger og egenomsorg er afgørende for dit velvære. Brug et øjeblik på at prioritere dine behov og nære dit sind, krop og sjæl.

Her er 7 gode selvkærlige påmindelser, der kan vejlede dig:

 • Praktisér taknemmelighed: Brug et øjeblik på at værdsætte nuværende øjeblikke og de muligheder, som denne uge byder på. Udtryk taknemmelighed for de ting, du har, og for menneskerne i dit liv. Skriv det ned i en lille notesbog eller sig det højt. 
 • Planlæg/sæt hensigter: Brug et par minutter på at planlægge og sætte positive hensigter for den kommende uge. Hvad vil du gerne opnå i løbet af den kommende uge? Hvordan vil du gerne have det? Få afklaret dine mål og afstem dem med dine handlinger. Er det du planlægger at gøre, i overensstemmelse med det, du gerne vil og hvordan du gerne vil føle indeni? Det kan for eksempel være, at du beslutter dig for, at du gerne vil føle glæde og overskud i denne uge. Hvis det er tilfældet, så nytter det ikke noget, at du overfylder din kalender, med andres to-do's og at du samtidig siger ja til at passe naboens hund, velvidende at den ikke er renlig og den piber hele natten, fordi den savner sin mor. Alt dette resulterer nemlig i, at du må aflyse din yoga time tirsdag aften, fordi hunden har været alene hjemme hele dagen, du udsætter gåturen med din veninde, fordi du simpelthen ikke magter det... og frisørtiden, som du længe har besluttet dig for at du vil booke - den bliver heller ikke bestilt i denne uge. Måske kan du nikke genkendende til scenarierne. Det er altså hverken selvisk eller egoistisk at sige nej. 
 • Pas på din krop: Prioriter dit fysiske velvære. Fyld dig selv med nærende måltider, drik masser vand, og dyrk en eller anden form for motion, som du nyder. Husk at få nok søvn, så du kan genoplade din energi.
  • Dyrk mindfulness: Find plads til mindfulness i din hverdag. Hold pause i et par øjeblikke, for at trække vejret dybt, meditere eller blot være til stede i nuet. Det vil hjælpe med at reducere stress og øge din generelle følelse af ro og klarhed.

  • Forbind med dine kære: Ræk ud til en, som du holder af. Uanset om det er et familiemedlem, en ven eller en kollega, så kan pleje af meningsfulde forbindelser bringe glæde og støtte ind i dit liv.
   • Gør noget, du elsker: Afsæt tid til aktiviteter, der giver dig glæde og afslapning. Deltag i hobbyer, læs en bog, lyt til musik eller forkæl dig selv med enhver anden form for selvudfoldelse, der løfter dig. 

    Redskaber til ultimativ selvforkælelse
   • Udøv selvmedfølelse: Vær venlig og blid over for dig selv. Omfavn dine ufuldkommenheder og fejr hvert enkelt lille fremskridt. Forkæl dig selv med de samme rosende ord, samme medfølelse og forståelse, som du så smukt deler ud af til andre hver dag. 


   Husk, at egenomsorg og selvkærlige handlinger, er en løbende praksis, og det er vigtigt at prioritere dig selv konsekvent. Det er vigtigt at vælge handlinger, som naturligt kan blive en del af dine daglige rutiner. Omfavn denne mandag som en mulighed for at sætte en positiv tone for den kommende uge. Og fremtiden. Du fortjener det. Hav en fantastisk dag!

    

   A Pure Mind Collagen

   Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

   ✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

   ✓ Mere spændstig og elastisk hud

   ✓ Mindre appelsinhud