Sådan vedligeholder du din faceroller

Ligesom du skal vaske din makeup børste jævnligt, skal du også rengøre din ansigtsrulle, for at forhindre ophobning af bakterier, snavs og olier, der kan samle sig på rullens overflade over tid. Men hvor ofte er det nødvendigt at rengøre den og hvordan gør man egentlig? Følg 6 simple trin:

 

Hvor ofte skal man rengøre sin ansigtsrulle?

Hyppigheden af ​​rengøring afhænger af, hvor ofte du bruger rullen og din hudtype spiller også en rolle. Hvis du bruger din ansigtsrulle dagligt, anbefaler vi, at du som minimum rengør den grundigt hver anden/tredje dag og ellers efter behov. 

6 trin: Sådan rengør du din ansigtsrulle:

  1. Først skal du fjerne overskydende olie eller snavs fra rullen med en vatrondel, ren klud eller serviet og lidt make-up fjerner/ansigtsrens. 
  2. Vrid en våd klub med varmt sæbevand. Brug håndsæbe eller en blid rengøringssæbe 
  3. Brug kluden til at vaske rullen grundigt, på begge rullehoveder, håndtag og i eventuelle takker/riller (repairrulle). 
  4. Tør rullen efter med en fugtig serviet, vatrondel, klud uden sæbe, for at fjerne alle spor af rensemidlet.
  5. Dup den tør med et rent håndklæde eller en tør vaskeklud.
  6. Lad til sidst rullen lufttørre helt, inden den opbevares et rent og tørt sted, i et lukket skab, skuffe eller i A Pure Mind bomuldsposen. 
Når du renser din ansigtsrulle hyppigt, sørger du samtidig for, at den forbliver pæn og funktionsdygtig. Vi anbefaler IKKE at rengøre under rinsende vand, eller lade rulle komme i direkte kontakt med vandet, da vandet kan ophobe sig inde i rullen og beskadige rullens funktion.

Flere artikler

Håndlavet i ægte sten og krystal

Se kollektion

Husker du kærlighed til dig selv?

Det er vigtigt, at prioritere sig selv først, for at kunne være noget for andre. Her er dine redskaber til ultimativ selvforkælelse, som giver både synlige og mærkbare resultater. Du skal opbygge din kærlighed til dig selv! Hvor ofte laver du dig selv en kop varm te, plejer din hud med blid massage, slapper af til lyden af meditation eller læser en god bog? 🧐

Husk på:

Det tager tid at ændre en vane, eller lave en ny. Men forandringen starter nu. Fra det sekund, hvor du aktivt tager et valg om, at du vil stå stærkere i dig selv & være ligepræcis den, som du er født til at være. Når du bruger redskaberne dagligt, styrker du dit sind, din opfattelse, dit selvværd, din udstråling og ikke mindst kærligheden til dig selv. Gode ting vil ske!

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.