Hvad er det bedste kollagen?

Hvad er det bedste kollagen?

Flere og flere bruger kollagenpulver til huden dagligt og det er ikke helt uden grund. Kollagen kan nemlig hjælpe med, at holde huden spændstig, fast og mindske fremkomsten af rynker og linjer. 

Hvis du er træt af fine linjer under øjnene, bekymringsrynken i panden, smile rynkerne ved munden og det løse hud rundt omkring på kroppen, så er det tid til, at finde det bedste kollagenpulver for dig.

 

Hvad er det bedste kollagen tilskud?

Det er meget individuelt, hvad der er det bedste kollagenpulver, men der er nogle ting man skal være ekstra opmærksom på, når man er på udkig efter kollagenpulver af høj kvalitet og kollagen der virker. 

 

1: Vælg hydrolyseret kollagen

Når du køber kollagenpulver skal du vælge et produkt med hydrolyseret kollagen. Først er det vigtig at vide, at kollagen er et helt almindeligt protein. Når man hydrolyserer kollagen, så nedbryder man proteinet til peptider. Et protein er nemlig opbygget af mindre proteinkæder, også kalde protein-peptider, og proteinpeptider er opbygget af en række aminosyrer.  Når vi spiser proteiner og vores krop skal optage proteinerne, så skal den først nedbryde dem til peptider og så til enkelte aminosyrer. Denne proces sker i fordøjelsessystemet - hvorfor mange kalder peptider for “forfordøjet proteiner”. Man har altså sparet kroppen for at nedbryde fra protein til peptide, og dermed gjort det lettere for kroppen at optage kollagenet. 

 

2: Vælg kollagen med lav molekylevægt

Når man hydrolyserer kollagen, så skåner man fordøjelsen, ved at udfører én af dens primære opgaver i et laboratorium. Det er nemmere for kroppen at optage hydrolyseret kollagenpulver end ikke-hydrolyseret kollagen. Efter kollagenproteiner er hydrolyseret, ligger deres molekylevægt normalt på 2000-6000 daltons (2-6 kDa) og nogle gange mere. Jo lavere molekylevægt jo hurtigere og mere effektivt optages og transporteres kollagenpeptiderne til hud, knogler og sener til dannelse af ny kollagen. Derfor skal du vælge kollagenpulver med lav molekylevægt (2-3 kDa) jo lavere jo bedre, for at få den højeste optagelighed.  

 

3: Vælg kollagen med klinisk dokumentation

Når man udfører et klinisk forsøg på kollagenpeptider, så gør man det, for at finde ud af hvordan kollagenpulveret virker, hvilke resultater man kan forvente, hvor hurtigt kollagenpulveret virker og hvor meget kollagen, man skal skal indtage for at opnå den ønskede effekt. Der findes klinisk testet kollagenpulver på markedet, som er understøttet af solide studier, med overraskende effekter på både hud, hår og negle. Kollagenet i A Pure Mind Collagen hedder Verisol®, og har vist dokumenteret effekt på blandet andet rynker og linjer, allerede efter indtagelse i 4-8 uger. Læs studierne her.

Mød kvinderne bag A Pure Mind Collagen

Flere artikler

Glade brugere

Pia Ecklon, 45 år

"Jeg kendte allerede til fucoidan og jeg har lavet en del research. Så jeg er utrolig glad for, at have fundet et godt produkt herhjemme, med så højt et fucoidan indhold."

Instagram besked@mahalomovement_dk

Annette, 52 år

"Jeg har kun taget FucoGen i 2-3 måneder. Jeg kan allerede se en forskel på min hud, både på lårene og i mit ansigt. Jeg er super glad for de egenskaber, som kombinationen af kollagenet og fucoidan har"

Personlig besked

Sussie Frank, 44 år

"Det virker jo! Jeg kan se en forskel allerede. Jeg er meget glad for produket! Meget!"

Instagram besked @sussiefrank

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

består af et unikt patenteret type 1 kollagenpulver fra fisk, som i studier har vist følgende resultater på huden allerede efter 4-8 uger:

✓ Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Bidrager til at reducere appelsinhud

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.