Mød kvinderne bag A Pure Mind Collagen. Tove Resen & Anne Simmenæs

Mød kvinderne bag A Pure Mind Collagen. Tove Resen & Anne Simmenæs

Tove Resen har drevet webshoppen A Pure Mind.dk siden 2015. Et skønt univers af naturlige, smukke og unikke produkter, der bidrager til at understøtte dig i din forvandlingsproces både i dit indre som dit ydre. 

"Mit mål er at løfte kvinders såvel som mænds udstråling og at A Pure Mind kendes som et dansk brand der tænker bæredygtighed og hjertet ind i alt der udvikles og sendes ud. Af hjertet tak for du følger med.." Tove Resen

 

Kollagen eventyret kom helt naturligt til os

Tove Resen har i 2022, i samarbejde med Anne Simmenæs, stiftet Treatment Pharma, som producerer og udvikler tilskud indenfor skønhed, premium og convenience. Treatment Pharma og A Pure Mind sætter sammen fokus på synlige resultater - og skaber gennemsigtighed i en branche, der kan være svær at navigere i som forbruger. 

”Vi forener det succesfulde og veldokumenterede kollagenpulver VERISOL®, med genanvendelige emballager, klassisk design og endnu mere fokus på synlige resultater. Vi er stolte over at placere de første kollagen glas på hylderne i Danmark og på vores egen webshop, med et smagsneutralt og veldokumenteret kollagenpulver udvundet fra marine kilder.” Tove Resen & Anne Simmenæs.

 

Nu tilbyder A Pure Mind et bredt sortiment indenfor naturens luksus:

Hudplejeprodukter håndlavet i ægte natursten og krystaller, kollagen kosttilskud og ikke mindst "Livets Smykke" som er tænkt og designet af Pernille Aalund. 

A Pure Mind Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud