Mød kvinderne bag A Pure Mind Collagen. Tove Resen & Anne Simmenæs

Mød kvinderne bag A Pure Mind Collagen. Tove Resen & Anne Simmenæs

Tove Resen har drevet webshoppen A Pure Mind.dk siden 2015. Et skønt univers af naturlige, smukke og unikke produkter fra naturen, der bidrager til at understøtte dig i din forvandlingsproces både i dit indre som dit ydre. 

"Mit mål er at løfte kvinders såvel som mænds udstråling og at A Pure Mind kendes som et dansk brand der tænker bæredygtighed og hjertet ind i alt der udvikles og sendes ud. Af hjertet tak for du følger med.." Tove Resen

 

Kollagen eventyret kom helt naturligt til os

Tove Resen har i 2022, i samarbejde med Anne Simmenæs, stiftet Treatment Pharma, som producerer og udvikler tilskud indenfor naturlig skønhed, sundhed, premium og convenience. Treatment Pharma og A Pure Mind sætter sammen fokus på synlige resultater - og skaber gennemsigtighed i en branche, der kan være svær at navigere i som forbruger. 

”Vi forener det succesfulde og veldokumenterede kollagenpulver VERISOL®, med genanvendelige emballager, klassisk design og endnu mere fokus på synlige resultater. Vi er stolte over at placere de første kollagen glas på hylderne i Danmark og på vores egen webshop, med et smagsneutralt og veldokumenteret kollagenpulver udvundet fra marine kilder.” Tove Resen & Anne Simmenæs.

 

Nu tilbyder A Pure Mind et bredt sortiment indenfor naturens luksus:

Hudplejeprodukter håndlavet i ægte natursten og krystaller, naturlige kollagen kosttilskud og ikke mindst "Livets Smykke" som er tænkt og designet af Pernille Aalund. 

Flere artikler

Det skal du være opmærksom på når du køber kosttilskud

Det skal du være opmærksom på når du køber kosttilskud

Markedet boomer med skønne produkter. Vi har efterhånden mulighed for at investere i lige præcis det vitamin, mineral og/eller plantenæringsstof, som vi ønsker at tilføre til vores daglige kost. Men vi skal vide hvad vi køber og hvorfor vi køber det.
Læs mere
Tove Resen fortæller om A Pure Mind

Tove Resen fortæller om A Pure Mind

Skønhed, bæredygtighed og forvandling er nøgleordene i A Pure Minds succes. Få et indblik i tankerne bag A Pure Mind og hvorfor produkterne er så nøje udvalgte. 
Læs mere