Mød kvinderne bag A Pure Mind Collagen. Tove Resen & Anne Simmenæs

Mød kvinderne bag A Pure Mind Collagen. Tove Resen & Anne Simmenæs

Tove Resen har drevet webshoppen A Pure Mind.dk siden 2015. Et skønt univers af naturlige, smukke og unikke produkter fra naturen, der bidrager til at understøtte dig i din forvandlingsproces både i dit indre som dit ydre. 

"Mit mål er at løfte kvinders såvel som mænds udstråling og at A Pure Mind kendes som et dansk brand der tænker bæredygtighed og hjertet ind i alt der udvikles og sendes ud. Af hjertet tak for du følger med.." Tove Resen

 

Kollagen eventyret kom helt naturligt til os

Tove Resen har i 2022, i samarbejde med Anne Simmenæs, stiftet Treatment Pharma, som producerer og udvikler tilskud indenfor naturlig skønhed, sundhed, premium og convenience. Treatment Pharma og A Pure Mind sætter sammen fokus på synlige resultater - og skaber gennemsigtighed i en branche, der kan være svær at navigere i som forbruger. 

”Vi forener det succesfulde og veldokumenterede kollagenpulver VERISOL®, med genanvendelige emballager, klassisk design og endnu mere fokus på synlige resultater. Vi er stolte over at placere de første kollagen glas på hylderne i Danmark og på vores egen webshop, med et smagsneutralt og veldokumenteret kollagenpulver udvundet fra marine kilder.” Tove Resen & Anne Simmenæs.

 

Nu tilbyder A Pure Mind et bredt sortiment indenfor naturens luksus:

Hudplejeprodukter håndlavet i ægte natursten og krystaller, naturlige kollagen kosttilskud og ikke mindst "Livets Smykke" som er tænkt og designet af Pernille Aalund. 

Flere artikler

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud 

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.