3 hurtige mod negative tanker

Er du ikke altid helt tilfreds med de tanker, du tillader dig selv, at have? Bare rolig, du er ikke alene. Alle mennesker har tanker - også negative tanker. Her får du 𝟑 𝐛𝐮𝐝 𝐩𝐚̊, 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐤𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐲𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐭𝐚𝐧𝐤𝐞𝐫:

1. Gå på opdagelse i dine tanker

Undersøg dine tanker og bliv bevist om, hvilke tanker du har i løbet af en dag. Det kan du fx gøre, ved at skrive dem ned i en notesbog, eller i dine noter på telefonen.

2. Tag kontrol

Tag kontrol over dine tanker. Stil dig selv spøgsmålene:

“Er det noget jeg har kontrol over?”

“Er det noget jeg kan gøre noget ved?”

Hvis svaret er nej, så giv slip. Lad det ligge. Mange af de tanker der fylder, er ofte om ting, vi slet ikke kan ændre på eller har nogen indflydelse på. Koncentrer dig om de ting du HAR kontrol over, de ting, du KAN gøre noget ved - og giv kun dem, dit fokus!

3. Find dit personlige våben

Find et redskab, der kan stoppe tankerne. Vi kan stærkt anbefale åndedrætsmeditation, hvor du fokuserer på dit åndedræt, stopper tankemylderet og tager kontrol over dine tanker. Sig til dig selv: “Tove, du kan ikke ændre det. Det fortjener ikke din energi!”

Du kan sagtens skrue ned for de negative tanker. Lære aktivt at vælge det positive, det der giver dig energi, det der giver dig selvtillid, det der gør dig smuk og det der får dig til at vokse…! Og du kan begynde allerede i dag. Vi håber, at redskaberne gør en forskel for dig og booster dit sind ♥️

Husk på:

Det tager tid at ændre en vane, eller lave en ny. Men forandringen starter nu. Fra det sekund, hvor du aktivt tager et valg om, at du vil stå stærkere i dig selv & være ligepræcis den, som du er født til at være. Når du bruger redskaberne dagligt, styrker du dit sind, din opfattelse, dit selvværd, din udstråling og ikke mindst kærligheden til dig selv. Gode ting vil ske!

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.