3 hurtige mod negative tanker

3 hurtige mod negative tanker
Er du ikke altid helt tilfreds med de tanker, du tillader dig selv, at have? Bare rolig, du er ikke alene. Alle mennesker har tanker - også negative tanker.
Her får du 𝟑 𝐛𝐮𝐝 𝐩𝐚̊, 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐤𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐲𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐭𝐚𝐧𝐤𝐞𝐫:
1. Undersøg dine tanker og bliv bevist om, hvilke tanker du har i løbet af en dag. Det kan du fx gøre, ved at skrive dem ned i en notesbog, eller i dine noter på telefonen.
2. Tag kontrol over dine tanker. Stil dig selv spøgsmålene: “Er det noget jeg har kontrol over?” “Er det noget jeg kan gøre noget ved?” Hvis svaret er nej, så giv slip. Lad det ligge. Mange af de tanker der fylder, er ofte om ting vi slet ikke kan ændre på eller gøre anderledes. Koncentrer dig om de ting du HAR kontrol over, de ting, du KAN gøre noget ved.
3. Find et redskab, der kan stoppe tankerne. Vi kan stærkt anbefale åndedrætsmeditation, hvor du fokuserer på dit åndedræt, stopper tankemylderet og tager kontrol over dine tanker. Sig til dig selv: “Sofie, du kan ikke ændre det. Det fortjener ikke din energi!”
Du kan sagtens skrue ned for de negative tanker. Lære aktivt at vælge det positive, det der giver dig energi, det der giver dig selvtillid, det der gør dig smuk og det der får dig til at vokse…! Og du kan begynde allerede i dag. Vi håber, at redskaberne gør en forskel for dig og booster dit sind 💛

A Pure Mind Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud