Det skal du være opmærksom på, når du køber kosttilskud

Det skal du være opmærksom på, når du køber kosttilskud

Anne Simmenæs: Vi skal vide hvad vi køber og hvorfor vi køber det

"Markedet boomer med skønne og profesionelle produkter. Vi har efterhånden mulighed for at investere i lige præcis det vitamin, mineral og/eller plantenæringsstof, som vi ønsker at tilføre til vores daglige kost. Vi har endda den luksus, at vi selv kan vælge og vrage mellem vores foretrukne indtagelsesmetode; pulverform, lille kapsel, stor kapsel, tablet, flydende form - nogle vitaminer findes endda som vingummibamser eller tyggegummi. Udviklingen er fænomenal og det er en fornøjelse at følge den".

 

Med 11 år i reklamebranchen og i alt 10 år som ansat og selvstændig indenfor restauration, fødevare- og kosttilskud, har Anne Simmenæs oplevet branchen med forskellige hatte. 

Anne Simmenæs har med sine 11 år i reklamebureau branchen, stiftet bekendskab med en del fødevarer- og pharma virksomheder, som alle har forsøgt at skille sig ud i markedet, ved at slå på ord som "unik", "kompleks", "revolutionerende", men alle snakker de om selvsamme ingrediens, som har selvsamme anprisningsmulighed ifølge EFSA's liste over godkendte sundhedsanprisninger

"I sidste ende handler det om, hvem der spytter flest markedsføringskroner i, hvem der kommer igennem nøglehullet, når det kommer til kontrol og hvem der virkelig forstår sig på sin målgruppe og hvordan man overbeviser ham/hende om, at man har et produkt, der ikke bare er nice-to-have, men need-to-have. Mere end det handler om det egentlige produkt og dets indhold. 

Kosttilskud er for de fleste af os, en velkendt betegnelse for et absolut ikke-velkendt indhold. Vi har fået afvide, at vi bør tage kosttilskud, vi har nok også en formodning om, hvilke vi som minimum bør investere i, men hvorfor ved vi ikke, og hvad det præcis gavner, ved vi formentlig heller ikke. Jeg siger vi, fordi:
...Jeg ved det heller ikke..."

 

Men kollagen ved Anne en masse om og det ønsker hun, i samarbejde med A Pure Mind, at sætte fokus på fremadrettet via letlæseligt og transparent læsning. 

"Vi ønsker at dele vores viden med dig, vi ønsker at lade dig kende forskellen på kollagentyperne, forskellen på hvor kollagenet er udvundet fra, forskellen på Verisol® og ikke Verisol®, og samtidig give dig et indblik i, hvorfor vi som producent vælger et patenteret, dokumenteret kollagenpulver, fremfor de mange andre lignende råvarer på kollagenmarkedet".

Afslutningsvist opfordrer Anne til at følge med på sociale medier og her på sitet, hvor der løbende vil blive opdateret med kollageninfo og illustrationer i børnehøjde. Har du spørgsmål eller ønsker råd og vejledning, er du mere end velkommen til at sende Anne en mail på anne@apuremind.dk

Læs også: Sådan vælger du det bedste kollagen for dig

Flere artikler

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud 

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.