Ny standard inden for maskulin skønhed

"Mænds interesse for selvpleje og skønhedsprodukter stiger konstant, og vi er begejstrede for at kunne imødekomme dette behov med vores innovative tilgang," siger Selmin Batak, nylig medejer og Creative Director hos A Pure Mind.

Danmarks første kollagen til mænd

Nyheden Lions Mane FucoGen™ er mere end bare et skønhedsprodukt. Det er en fusion af klinisk testet kollagen og naturlige ingredienser, der ikke kun fremmer hudens udseende, men som samtidig støtter kognitive funktioner.

"Vi lever i en tid, hvor mænd i stigende grad erkender vigtigheden af selvpleje, både fysisk og mentalt," tilføjer Batak. "Med Lions Mane FucoGen™ ønsker vi at tilbyde et produkt, der ikke kun hjælper med at opretholde det ydre udseende, men som samtidig styrker kognitive funktioner* i en travl hverdag."

Vores mission for holistisk skønhedspleje

Vi er på en mission om at skabe en forbindelse mellem videnskab og natur, ved at kombinere klinisk testede råvarer med unikke og spændende ingredienser direkte fra naturen. Hos A Pure Mind ser vi naturen som vores ultimative råvarekammer, og vi forpligter os til at skabe innovative produkter, der ikke kun inspirerer til skønhed, men også til en dybere forbindelse med vores omgivelser. Alle vores produkter er designet til at passe sømløst ind i kvinder og mænds daglige rutine og tilbyder en holistisk tilgang til skønhedspleje, der omfavner både det fysiske og mentale aspekt af velvære. Vi sætter en stor ære i at bidrage i bevægelsen mod mere selvkærlighed og bæredygtige vaner. 

Stolt annoncering og lancering

A Pure Mind har primo 2024 annonceret nye ændringer i ejerkredsen samt en spændende lancering af et nyt produkt rettet mod mænd. For at styrke virksomhedens position og forberede sig på fremtidig vækst, har A Pure Mind udvidet sin ejerkreds med en ny partner og ved årsskiftet landet en investering fra en dansk forretningskvinde, som deler samme passion for skønhed og selvkærlighed. 

Selmin Batak har tilsluttet sig som managing partner. Sammen med Anne Simmenæs, udgør de det nye dynamiske team, der skal føre virksomheden ind i en spændende fremtid.

I det daglige vil Anne Simmenæs og Selmin Batak være drivkraften bag virksomheden, hvor de vil fortsætte med at bringe innovation og kvalitet til A Pure Minds produkter og kunder.

Skønhed og mental ydeevne

Lion’s Mane FucoGen™ indeholder en unik kombination af svampen Lion’s mane, fucoidanekstrakt fra tang og veldokumenterede kollagen peptider. Derudover indeholder den et naturligt indhold af jod. Jod bidrager til normale kognitive funktioner og til at vedligeholde sund hud. 

Lion's Mane

Lions Mane, eller Hericium erinaceus, er en unik svamp, der vokser på træer i Nordamerika, Europa og Asien. Den er let genkendelig med sit karakteristiske udseende, der ligner en løvemanke, hvilket har givet den sit navn. Lions Mane har været anvendt i traditionel medicin i århundreder, og moderne forskning har vist interesse for dens mange bioaktive forbindelser.

Funktionelle svampe har en lang historie i traditionel medicin verden over. Især i Asien har svampe været anvendt i tusinder af år. Lions Mane er ingen undtagelse. I traditionel kinesisk medicin har Lions Mane været anvendt gennem århundreder. Den japanske kultur har også brugt Lions Mane, og den er ofte blevet tilsat forskellige tonics og teer. Den historiske brug understreger svampens betydning som en naturlig ressource.

Når det kommer til kosttilskud, anvendes typisk både frugtkroppen og myceliet af Lions Mane-svampen. Frugtkroppen er den synlige del af svampen, der vokser over jorden og ligner en hvid, korallignende struktur. Myceliet er den underjordiske del, som består af fine tråde, der spreder sig og optager næringsstoffer. Begge dele af svampen indeholder vigtige bioaktive forbindelser og polysakkarider, som gør dem værdifulde i kosttilskud. I Danmark er det kun tilladt at bruge frugtkroppen af Lions Mane.

I Danmark er det kun tilladt at bruge frugtkroppen af Lions Mane i kosttilskud. Den del der vokser over jorden. Det skyldes, at mycelium, selvom det også er en del af svampen, ikke er tilladt som ingrediens i kosttilskud i Danmark. Lovgivningen er baseret på sundheds- og sikkerhedsstandarder samt vurderinger af effektivitet og bivirkninger af ingredienser i kosttilskud. Det er derfor vigtigt at du forholder dig kritisk når du vælger dit tilskud. Vælg producenter der overholder disse regler for at sikre, at deres produkter er lovlige og sikre at bruge for forbrugerne. Kosttilskudsgruppen fører løbende kontrol og du kan holde dig opdateret her.

Vores nye produkt, Lions Mane FucoGen™, kombinerer det bedste fra vores eksisterende Beauty FucoGen™ med nye, spændende ingredienser. Her er, hvordan det adskiller sig:

  1. Kollagenkilde: Mens Beauty FucoGen indeholder klinisk testet marine kollagen, har vi i Lions Mane FucoGen valgt at bruge bovint kollagen. Bovine kollagen er kendt for sin meget neutrale smag og styrker hudens, hårets og neglenes struktur.
  2. Fucoidan: Begge produkter indeholder fucoidan, et naturligt og sjældent ekstrakt fra brun tang.
  3. Lions Mane: Den største nyhed i Lions Mane FucoGen er tilsætningen af den populære funktionelle svamp Lions Mane. En ingrediens vi længe har haft for øje og som vi har glædet os til at lancerer i et dansk produceret kosttilskud.

PRØV Lions Mane FucoGen

På nuværende tidspunkt har Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) ikke fastlagt en specifik anbefalet daglig dosis for Lions Mane-svamp (Hericium erinaceus) som kosttilskud. EFSA evaluerer løbende videnskabelig litteratur omkring kosttilskud, men der er endnu ikke nok evidens til at fastslå en specifik anbefalet dosis for Lions Mane.

Vi har foretaget en omhyggelig analyse af markedet og de tilgængelige produkter. Vores research inkluderede en gennemgang af anbefalingerne for lignende kombinationstilskud på det danske marked.

De fleste Lions Mane-tilskud på markedet indeholder typisk mellem 300 mg og 1000 mg pr. daglig dosis. Efter omhyggelig gennemgang af de på nuværende tidspunkt tilgængelige studier, har vi valgt at gå et skridt videre og tilføje 1250 mg Lions Mane pr. daglig dosis i vores Lions Mane FucoGen™ kosttilskud.

Ved at tilbyde en lidt højere dosis end de fleste andre kombinationstilskud på det danske marked, stræber vi efter at give vores kunder endnu mere, uden at gå på kompromis med indholdet af de øvrige ingredienser. Vi mener, at have ramt en dosis der sikrer, at vores kunder får et produkt med højt indhold af Lions Mane's, samtidig med at vi opretholder vores høje standarder for produktkvalitet og sikkerhed.