Sådan renser du din Gua Sha

Sådan renser du din Gua Sha

Hvor ofte skal man rengøre sin gua sha?

Du bør rengøre dit gua sha-værktøj efter hver brug, for at opretholde hygiejnen og forhindre ophobning af olier, rester eller bakterier. Ved regelmæssig rengøring af din gua sha sikrer du, at den er klar til næste brug og du hjælper med at holde den i god stand.

Hvis du bruger din gua sha med olier eller hudplejeprodukter, er det endnu mere afgørende at rense grundigt efter hver brug. Olier og produkter kan samle sig på værktøjets overflade og kan blive harske eller rumme bakterier, hvis den ikke bliver rengjort grundigt.

Rengøring af din gua sha behøver ikke være en tidsrøver, det kan gøres på under 2 minutter og så er den klar til brug igen. Læs med her, hvordan du meget. Du kan meget nemt rengøre din gua sha ved 6 simple trin.

 

6 trin: Sådan renser du din Gua Sha:

1. Blødt underlag: Sørg altid for at have et blødt underlag, der hvor du vasker din gua sha. Det kan være en klud, et viskestykke eller et håndklæde. En våd gua sha sten er meget glat, og kan nemt smutte mellem fingrene.

2. Påfør mild sæbe: Påfør en lille mængde mild sæbe eller blid rengøringsmiddel på gua sha'en. 

3. Skrub forsigtigt: Brug fingrene eller en blød børste til forsigtigt at skrubbe gua sha'ens overflade. Vær opmærksom på områder med genstridige rester, kom godt ind i eventuelle takker og stenens bueninger - men pas på ikke at lægge for meget pres, da det kan beskadige stenen.

4. Skyl grundigt: Når du har skrubbet gua sha'en, skal du skylle den grundigt under varmt rinsende vand, for at fjerne alle spor af sæbe. Sørg for, at der ikke er sæberester tilbage på værktøjet - husk også det bløde underlag i vasken.

5. Tør med en blød klud: Dup gua sha'en tør med en ren, blød klud. Undgå at bruge ru eller slibende materialer, der kan ridse eller beskadige stenen eller krystallens overflade. Sørg for, at stenen er helt tør, for at forhindre fugtrelaterede problemer eller bakterievækst. 

6. Opbevar korrekt: Når gua sha'en er tør, skal den opbevares rent og tørt. Du kan opbevare den i en beskyttende pose eller pakke den ind i en blød klud, så du er sikker på at den ikke bliver beskadiget.

Se video-tutorial på Instagram: 

video tutorial sådan renser du din gua sha

A Pure Mind Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud