Sådan vedligeholder du din Gua Sha

Ligesom du skal vaske din makeup børste jævnligt, skal du også rengøre din gua sha, for at forhindre ophobning af bakterier, snavs og olier, der kan samle sig på stenen eller krystallens overflade. Men hvor ofte er det nødvendigt at rengøre den og hvordan gør man egentlig? Her får du 6 simple trin + do's and dont's når du vasker din gua sha.

Hvor ofte skal man rengøre sin gua sha?

Du bør rengøre dit gua sha-værktøj efter hver brug, for at opretholde hygiejnen og forhindre ophobning af olier, rester eller bakterier. Ved regelmæssig rengøring af din gua sha sikrer du, at den er klar til næste brug og du hjælper med at holde den i god stand.

Hvis du bruger din gua sha med olier eller hudplejeprodukter, er det endnu mere afgørende at rense grundigt efter hver brug. Olier og produkter kan samle sig på værktøjets overflade og kan blive harske eller rumme bakterier, hvis den ikke bliver rengjort grundigt.

Rengøring af din gua sha behøver ikke være en tidsrøver, det kan gøres på under 2 minutter og så er den klar til brug igen. Læs med her, hvordan du meget. Du kan meget nemt rengøre din gua sha ved 6 simple trin.

 

6 trin: Sådan renser du din Gua Sha:

1. Blødt underlag: Sørg altid for at have et blødt underlag, der hvor du vasker din gua sha. Det kan være en klud, et viskestykke eller et håndklæde. En våd gua sha sten er meget glat, og kan nemt smutte mellem fingrene.

2. Påfør mild sæbe: Påfør en lille mængde mild sæbe eller blid rengøringsmiddel på gua sha'en. 

3. Skrub forsigtigt: Brug fingrene eller en blød børste til forsigtigt at skrubbe gua sha'ens overflade. Vær opmærksom på områder med genstridige rester, kom godt ind i eventuelle takker og stenens bueninger - men pas på ikke at lægge for meget pres, da det kan beskadige stenen.

4. Skyl grundigt: Når du har skrubbet gua sha'en, skal du skylle den grundigt under varmt rinsende vand, for at fjerne alle spor af sæbe. Sørg for, at der ikke er sæberester tilbage på værktøjet - husk også det bløde underlag i vasken.

5. Tør med en blød klud: Dup gua sha'en tør med en ren, blød klud. Undgå at bruge ru eller slibende materialer, der kan ridse eller beskadige stenen eller krystallens overflade. Sørg for, at stenen er helt tør, for at forhindre fugtrelaterede problemer eller bakterievækst. 

6. Opbevar korrekt: Når gua sha'en er tør, skal den opbevares rent og tørt. Du kan opbevare den i en beskyttende pose eller pakke den ind i en blød klud, så du er sikker på at den ikke bliver beskadiget.

Se video-tutorial på Instagram: 

video tutorial sådan renser du din gua sha

Flere artikler

Quick-clean

Er du tidspresset eller trænger din Gua Sha ikke til den grundige rengøring, kan du altid med fordel tage en vatrondel eller et stykke vat, med lidt make-up fjerner på, og gnide stenen godt ind. På den måde kan du meget hurtigt fjerne overskydende bakterier, døde hudceller og produktrester. Hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Håndlavet i ægte sten og krystal

Se kollektion

Husker du kærlighed til dig selv?

Det er vigtigt, at prioritere sig selv først, for at kunne være noget for andre. Her er dine redskaber til ultimativ selvforkælelse, som giver både synlige og mærkbare resultater. Du skal opbygge din kærlighed til dig selv! Hvor ofte laver du dig selv en kop varm te, plejer din hud med blid massage, slapper af til lyden af meditation eller læser en god bog? 🧐

Husk på:

Det tager tid at ændre en vane, eller lave en ny. Men forandringen starter nu. Fra det sekund, hvor du aktivt tager et valg om, at du vil stå stærkere i dig selv & være ligepræcis den, som du er født til at være. Når du bruger redskaberne dagligt, styrker du dit sind, din opfattelse, dit selvværd, din udstråling og ikke mindst kærligheden til dig selv. Gode ting vil ske!

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.