Sådan slipper du af med cellulitis - 4 effektive

Sådan slipper du af med cellulitis - 4 effektive

Gua Sha massage mod cellulitis - alt du behøver at vide:

Hvad er cellulitis og kan man slippe af med fremkomsten af cellulitis/appelsinhud på lår og baller, med naturlige teknikker? Her får du svaret og 4 effektive til at slippe af med cellulitis - også kaldet appelsinhud. 

Kan gua sha massage virkelig hjælpe med, at reducere forekomsten af ​​cellulite/appelsinhud på kroppen?

Det korte svar er:

Ja, Gua Sha massage kan sætte gang i lymfeflowet, forbedre blodgennemstrømningen, og øge blodcirkulationen, hvilket potentielt reducerer synligheden af ​​cellulite.

Hvad er cellulitis? 

Cellulite er en harmløs hudsygdom, der forårsager fordybninger, klumpet kød på maven, balderne, hofterne, benene og lårene. Sygdommen er mest almindelig hos kvinder. 

Mange piger og kvinder er kede af synligheden af cellulitis og leder efter måder at reducere eller endda fjerne appelsinhud, for at opnå et forbedret hududseende.

Der findes klinisk beviste måder til, at komme hudsygdommen til livs, bl.a. cremer og cellulitelaserbehandlinger, som kan være dyre. Men heldigvis findes der også naturlige måder, at håndtere det kosmetiske problem på, hvis du vil af med bakkede landskab og genvinde din selvsikkerhed. 

Selvom det kan være en udfordring at slippe helt af med cellulite, er der flere enkle ting, du kan gøre for at reducere dets udseende.

Her er 4 effektive måder at slippe af med cellulite på:

1. Regelmæssig motion:

Regelmæssig motion kan hjælpe med at reducere fremkomsten af ​​cellulite. Gør både kardiovaskulære øvelser og styrketræning til en del af din rutine. Kardiovaskulære aktiviteter som løb, svømning eller cykling hjælper med at forbrænde fedt, mens styrketræningsøvelser såsom squats, lunges og benpres hjælper med at tone og stramme musklerne i dine lår og balder. Opbygning af muskler kan få huden til at fremstå glattere og fastere og dermed minimere forekomsten af ​​cellulite.

2. Rigtig kost og væske:

Kost og væske er nøglefaktorer i håndteringen af ​​cellulite. Spis en afbalanceret kost rig på frugt, grøntsager, magre proteiner og fuldkorn. Undgå forarbejdede fødevarer, for meget salt og sukkerholdige snacks, da de kan bidrage til væskeophobning og betændelse. At forblive hydreret, ved at drikke en passende mængde vand i løbet af dagen, kan hjælpe med at skylle toksiner ud og forbedre det generelle udseende af din hud.

3. Tørbørstning og Gua Sha massage:

Tørbørstning er en teknik, der involverer forsigtig børstning af din hud med en naturlig børste. Det giver en let stimuli af cirkulationen og lymfedrænagen, og kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​cellulite. Før du tager et brusebad, skal du bruge lange, fejende bevægelser til at børste din hud, start fra dine fødder og bevæg dig opad mod dit hjerte.

En mere dybdegående og effektiv stimuli, er Gua Sha massage, som hjælper med at:

  • Mindske hævelsen i din krop
  • Forbedre lymfedrænage
  • Stimulere din blodcirkulation.

Vi anbefaler Gua Sha Wave til at massere de berørte cellulite områder på kroppen. Husk at smør dig godt ind i en ren naturlig olie, før du masserer. Det er helt almindelig, at huden bliver rød, måske lidt øm, efter endt Gua Sha Massage. Rødmen lægger sig i løbet af kort tid. 

4. Verisol® kollagentilskud

Kollagen er et protein, der giver struktur og elasticitet til vores hud, og det spiller en afgørende rolle for, at bevare dens fasthed og glathed. Generelt er der begrænset videnskabelig bevis for, at kollagen kan reducerer fremkomsten af cellulitis, men specifikt ét kollagenpulver, har vist sig at have gode resultater på fremkomsten og reduktion af appelsinhud. Verisol® kollagen er klinisk testet over en periode på 6 måneder, på 105 normale og overvægtige kvinder i alderen 24-50 år, med moderat appelsinhud/cellulite. Studiet viser et signifikant fald i graden af appelsinhud og en reduceret hudbølgethed på lårene, efter indtagelse af 2,5 g Verisol® kollagen én gang dagligt i 6 måneder.

Produkter med Verisol® kollagen

Husk, at cellulite er en almindelig hudsygdom og den påvirker mennesker af forskellige kropstyper. Det er vigtigt at omfavne sin krop, som den er, og fokusere på selvaccept og selvtillid - det er to vigtige aspekter i generel velvære. Men når det er sagt, så kender vi også til følelsen, og vi tyr selv til metoder og effektive redskaber, for vi ved bare, at vores udseende og selvtillid, betyder utrolig meget for hvordan vi har det som menneske hver især.

Når nu vi kan gøre en forskel - hvorfor så ikke prøve ✨

Rigtig god fornøjelse! Spørg os endelig i chatsupporten hvis du ønsker råd og vejledning.

 

 

A Pure Mind Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud