4 redskaber til forandring

Ønsker du at stå stærkere i dig selv og være ligepræcis den, som du ønsker at være? Her får du 4 simple, men effektive redskaber, der har hjulpet rigtig mange på deres livsrejse. Redskabernes formål er, at støtte dig i at skabe en ønsket forandring, indre såvel som ydre.

1. Din daglige reminder

'Livets Smykke' er din daglige reminder. Smykkerne er skabt af Pernille Aalund med det formål, at minde dig om, at du skal sætte din egen livsrejse i fokus.. og gøre tanker og drømme til virkelighed. På ringen her, står der skrevet "Det liv du lever, er det liv du får".

2. Din omvendte dagbog

'Den selvopfyldende profeti' er en omvendt dagbog. Her skal du skrive alt det du ønsker skal ske, dine manifestationer, dine ønsker, dine tanker og dine følelser. Skriv dem om morgenen, for dagen der kommer, eller aftenen forinden. Du vil blive overrasket. Ting vil ske! 

3. Udstråling og selvværd

Sandheden er, at med en positiv og stærk attitude, kan vi klare næsten alt. Ønsker du at stå stærkere i dig selv og booste din selvtillid hver evig eneste dag. Her får du et redskab, der støtter både indre og ydre forandring! 

Med årene kommer nemlig, naturlige tegn på aldring - ofte før vi er klar til det. Med veldokumenterede kollagentilskud, kan du pleje krop, hud, hår og negle indefra. Dit ydre skal repræsentere dig og den du er, resten af livet! 

Du vil allerede fra day 1 mærke, at det føles utrolig godt, at starte dagen med en skefuld selvforkælelse! Det i sig selv, lader selvtilliden og gode følelser formere sig i din krop og i dit sind ♥️ Prøv det og mærk selv forskellen. Er du i tvivl om hvilket af de 3 produkter, der passer bedst til dig, så skriv i chatsupporten, så hjælper vi dig.

4. Kærligheden til dig selv

Det er vigtigt, at prioritere sig selv først, for at kunne være noget for andre. Her er dine redskaber til ultimativ selvforkælelse, som giver både synlige og mærkbare resultater. Du skal opbygge din kærlighed til dig selv! Hvor ofte laver du dig selv en kop varm te, plejer din hud med blid massage, slapper af til lyden af meditation eller læser en god bog? 🧐