Tove Resen fortæller om A Pure Mind

Tove Resen fortæller om A Pure Mind

Tove Resen: Jeg vil gerne inspirere folk omkring mig

“Mit skønne univers A Pure Mind tilbyder naturlige, smukke og unikke produkter fra naturen, der understøtter dig i din forvandlingsproces, både i dit indre og ydre. Mit mål er at løfte kvinders såvel som mænds udstråling og at A Pure Mind anerkendes som et dansk bæredygtigt brand, der har hjertet med i alt hvad der udvikles og sendes ud"

Tove Resen har drevet webshoppen A Pure Mind.dk siden 2015. Et univers der byder på et bredt sortiment indenfor skønhed, hudplejeredskaber, smykker med betydning og et hav af bæredygtige gaveidéer til alle aldre.

"Mit mål er at løfte kvinders såvel som mænds udstråling og at A Pure Mind anerkendes som et dansk bæredygtigt brand, der har hjertet med i alt hvad der udvikles og sendes ud"


Det gør jeg igennem igennem tre primære områder:

- “Livets Smykke” tænkt og designet af Pernille Aalund
- Hudplejeprodukter, Gua Sha’er og ansigtsruller håndlavet i ægte natursten og krystaller.
- Kollagen kosttilskud, baseret på veldokumenteret kollagenpulver.

 

Hvornår har du sidst investeret i dig selv?

Mindfulness instruktør, certificeret livsmentor og spirituel entreprenør

Tove har været på en lang rejse og er stadig i en ongoing forandringsproces. Tove elsker at udvikle sig og styrke sit mindset. 

"Min seneste investering i mig selv, er Pernille Aalunds uddannelse, Den Spirituelle Entreprenør. Et forløb som har givet mig en lang række brugbare redskaber, som både har vist sig at være yderst effektive på mit forretningseventyr, men også i mit privatliv. Det er altid en fornøjelse at arbejde med sig selv, transformere og rebrande sig selv og sin forretning samtidigt".

 

Flere artikler

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud 

Læs også:

Skal man tage c-vitamin sammen med kollagen?

Skal man tage c-vitamin sammen med kollagen?

Det er et af de spørgsmål vi møder oftest, og det forstår vi godt! Der findes nemlig rigtig mange produkter, hvor kollagen er ledsaget af c-vitamin. Måske har du fået afvide fra en veninde, at det er et must, at tage c-vitamin sammen med kollagen, ellers virker kollagenet ikke. Det korte svar: Nej, læs med her hvorfor:
Reuse. Reduce. Recycle.

Reuse. Reduce. Recycle.

Hver dansker bruger i gennemsnit 179 kilo emballage pr. år. Glasflasker og krukker er 100% genanvendelige og kan genbruges i det uendelige uden tab i renhed eller kvalitet. Det er en hovedårsagerne til, at vi har valgt genbrugsglas til at omfavne vores naturlige kollagen tilskud. 
Er der PFAS i kollagen?

Er der PFAS i kollagen?

Rigtig mange danske kvinder indtager kollagentilskud dagligt, og det giver naturligvis anledning til spørgsmål og bekymring. A Pure Mind, kvalitetsafdeling understreger: JA, det er sikkert at indtage Marine Collagen og FucoGen™ - som begge består af Verisol® marine kollagen.