Tove Resen fortæller om A Pure Mind

Tove Resen fortæller om A Pure Mind

Tove Resen: Jeg vil gerne inspirere folk omkring mig

“Mit skønne univers A Pure Mind tilbyder naturlige, smukke og unikke produkter fra naturen, der understøtter dig i din forvandlingsproces, både i dit indre og ydre. Mit mål er at løfte kvinders såvel som mænds udstråling og at A Pure Mind anerkendes som et dansk bæredygtigt brand, der har hjertet med i alt hvad der udvikles og sendes ud"

Tove Resen har drevet webshoppen A Pure Mind.dk siden 2015. Et univers der byder på et bredt sortiment indenfor skønhed, hudplejeredskaber, smykker med betydning og et hav af bæredygtige gaveidéer til alle aldre.

"Mit mål er at løfte kvinders såvel som mænds udstråling og at A Pure Mind anerkendes som et dansk bæredygtigt brand, der har hjertet med i alt hvad der udvikles og sendes ud"


Det gør jeg igennem igennem tre primære områder:

- “Livets Smykke” tænkt og designet af Pernille Aalund
- Hudplejeprodukter, Gua Sha’er og ansigtsruller håndlavet i ægte natursten og krystaller.
- Kollagen kosttilskud, baseret på veldokumenteret kollagenpulver.

 

Hvornår har du sidst investeret i dig selv?

Mindfulness instruktør, certificeret livsmentor og spirituel entreprenør

Tove har været på en lang rejse og er stadig i en ongoing forandringsproces. Tove elsker at udvikle sig og styrke sit mindset. 

"Min seneste investering i mig selv, er Pernille Aalunds uddannelse, Den Spirituelle Entreprenør. Et forløb som har givet mig en lang række brugbare redskaber, som både har vist sig at være yderst effektive på mit forretningseventyr, men også i mit privatliv. Det er altid en fornøjelse at arbejde med sig selv, transformere og rebrande sig selv og sin forretning samtidigt".

 

Flere artikler

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud 

Læs også:

FAQ: Hvordan mediterer man?

FAQ: Hvordan mediterer man?

Hvad er meditation, hvilke fordele er der ved meditation for krop og sind, enkle metoder til at komme i gang med at mediterer, håndtering af udfordringer under meditationsprocessen og hvordan du nemt kan integrere meditation i din daglige rutine? 
Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Hjemmelavet kollagenmist - ekstra glød og fugt!

Forny din hud med en hjemmelavet kollagenmist - En skønhedsrutine med ekstra glød! Er du på udkig efter en enkel, effektiv og forfriskende måde at pleje din hud på? Så har vi den perfekte løsning til dig! Den hjemmelavede kollagenmist er en let og skøn måde at tilføje ekstra glød og fugt til din hudplejerutine.
Summer skincare secrets ☀️

Summer skincare secrets ☀️

✨5 gode summer skincare secrets✨ Mens solen skinner klart, og sommerstemningen er i fuld gang, er det afgørende at give din hud den kærlighed og beskyttelse, den fortjener. Et hemmeligt våben til at holde din hud strålende og ungdommelig i denne sæson? Kollagen! Lad os dykke ned i nogle sommerhudplejetips og magien ved kollagen.