Hvad er Verisol® kollagen?

Hvad er Verisol® kollagen?

Hvad er Verisol® kollagenpulver?

Verisol® er et varemærke for en bestemt type kollagentilskud. Det der gør Verisol® kollagen anderledes fra andre kollagenpulvere er, at det er et af de få kollagenpulvere på markedet, som er klinisk testet, og som i alle studier har vist dokumenteret effekt på huden. 

Kollagen er et protein, der findes i kroppen og er en vigtig komponent i forskellige strukturer, herunder hud, hår, negle, knogler og sener. Når vi bliver ældre, falder mængden af ​​kollagen i vores krop, og det fører til rynker, tyndere hår og andre ældningstegn.

Studier viser, at Verisol® kollagen forbedrer hudens overordnede struktur, fasthed og elasticitet, og det giver huden et mere ungdommeligt udseende. Kollagentilskud er tilgængelige i mange forskellige former såsom kapsler, pulver og cremer, men Verisol® kollagen sælges for det meste i pulverform.

 

Hvad er forskellen på Verisol® og andre kollagenpulvere?

Den største forskel mellem Verisol® kollagen og almindelige kollagentilskud er måden kollagenet er behandlet.

Verisol® kollagen er et hydrolyseret kollagenpulver. Det vil sige, at kollagenet er blevet nedbrudt til mindre peptider. Formålet med at hydrolysere, er at gøre kollagenet lettere for kroppen at optage - og derved opnå mere effektive resultater. 

"Verisol® kollagen er hydrolyseret gennem en patenteret metode, med en molekylevægt på 2000 Dalton (2kDa)"

Biotilgængelighed er en vigtig faktor, når vi snakker om kollagen og øvrige næringsstoffer, som vi ønsker at forsyne vores krop med. Jo større biotilgængelighed, jo mere optages i kroppen. Så hvis du skal have maksimalt ud af dine tilskud, så skal du lede efter produkter med høj biotilgængelighed. Her kan du med fordel være kritisk overfor kollagenets molekylevægt, som normalt ligger mellem 2000-6000 dalton (2kDa-6kDa) for kollagenpulver. Jo lavere molekylevægt, jo lettere er det at optage. 

Almindelige kollagentilskud hydrolyseres ikke altid og nogle er sammensat af større kollagenpeptider. Disse typer kollagentilskud er mindre biotilgængelige og absorberes muligvis ikke så let af kroppen, som hydrolyseret kollagen med en lav molekylevægt. Der findes mange hydrolyserede kollagenpulvere på markedet, men afhængig af den brugte hydrolyseringsmetode, er molevægten meget forskellig fra kollagen til kollagen. Læs mere om molekylevægt og hvordan du vælger det bedste kollagen for dig.

 

Kilden til Verisol® kollagen

Der findes en række produkter på markedet, som indeholder det succesfulde Verisol® kollagen udvundet fra kvæg. 

Som noget helt nyt, har producenten bag Verisol®, brugt samme hydrolyseringsmetode på kollagen udvundet fra marine kilder, altså fisk, og lavet en række studier, som viser, at Verisol® fra marin oprindelse, har samme overraskende resultater på huden, ved indtag af 5 gram kollagen dagligt. Graferne her viser ligheden mellem de to Verisol® kollagen produkter, hvor orange repræsenterer Verisol® udvundet fra kvæg og blå viser Verisol® udvundet fra fisk.

"Effekten er relateret til den patenterede måde at hydrolysere på, og ikke kollagenets oprindelse" 

Resultatet af studierne og sammenligningen mellem de to kollagenpulvere, viser at molekylevægten og fordelingsprofilen er den samme, uafhængig af hvilken kilde råmaterialet er udvundet fra. Effekten af Verisol® på hudens sundhed og skønhed er relateret til den specifikke måde at hydrolysere på og er ikke påvirket af kollagenråmaterialets animalske oprindelse.

 

A Pure Mind Collagen

Vores medlemmer oplever bl.a. at de får:

✓ Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Mere spændstig og elastisk hud

✓ Mindre appelsinhud