Hvad er Verisol® kollagen?

Hvad er Verisol® kollagen?

Hvad er Verisol® kollagenpulver?

Verisol® er et varemærke for en bestemt type kollagentilskud. Det der gør Verisol® kollagen anderledes fra andre kollagenpulvere er, at det er et af de få kollagenpulvere på markedet, som er klinisk testet, og som i alle studier har vist dokumenteret effekt på huden. 

Kollagen er et protein, der findes i kroppen og er en vigtig komponent i forskellige strukturer, herunder hud, hår, negle, knogler og sener. Når vi bliver ældre, falder mængden af ​​kollagen i vores krop, og det fører til rynker, tyndere hår og andre ældningstegn.

Studier viser at Verisol® kollagen forbedrer hudens overordnede struktur, fasthed og elasticitet, og det resulterer i et mere ungdommeligt udseende. Kollagentilskud er tilgængelige i forskellige former såsom kapsler, pulvere og cremer, Verisol® kollagen sælges for det meste i pulverform.

 

Hvad er forskellen på Verisol® og andre kollagenpulvere?

Den største forskel mellem Verisol® kollagen og almindelige kollagentilskud er måden, hvorpå kollagenet behandles.

Verisol® kollagen er et hydrolyseret kollagenpulver, som betyder, at kollagenet er blevet nedbrudt til mindre peptider, gennem en patenteret hydrolyseringsmetode. Denne proces gør det lettere for kroppen at optage kollagenet, og det fører til effektive resultater. 

Almindelige kollagentilskud hydrolyseres ikke altid og nogle er sammensat af større kollagenpeptider. Disse typer kollagentilskud er mindre biotilgængelige og absorberes muligvis ikke så let af kroppen, som hydrolyseret kollagen. Det skal dog siges, at der findes mange andre hydrolyserede kollagenpulvere på markedet, men afhængig af den brugte hydrolyseringsmetode, er molevægten meget forskellig fra færdig kollagen til kollagen. Læs mere om molekylevægt.

 

Kilden til Verisol® kollagen

Der findes en række produkter på markedet, som indeholder det succesfulde Verisol® kollagen udvundet fra kvæg. 

Som noget helt nyt, har producenten bag Verisol®, brugt samme hydrolyseringsmetode på kollagen udvundet fra marine kilder, altså fisk, og lavet en række studier, som viser, at Verisol® fra marin oprindelse, har samme overraskende resultater på huden, ved indtag af 5 gram kollagen dagligt. Graferne her viser ligheden mellem de to Verisol® kollagen produkter, hvor orange repræsenterer Verisol® udvundet fra kvæg og blå viser Verisol® udvundet fra fisk.

"Effekten er relateret til den patenterede måde at hydrolysere på, og ikke kollagenets oprindelse" 

Resultatet af studierne og sammenligningen mellem de to kollagenpulvere, viser at molekylevægten og fordelingsprofilen er den samme, uafhængig af hvilken kilde råmaterialet er udvundet fra. Effekten af Verisol® på hudens sundhed og skønhed er relateret til den specifikke måde at hydrolysere på og er ikke påvirket af kollagenråmaterialets animalske oprindelse.

Husk, det er altid bedst at rådføre sig med en læge, før du begynder at tage et kosttilskud, hvis du er i tvivl. 

Flere artikler

A Pure Mind Anti-Wrinkle Marine Collagen

består af et unikt patenteret type 1 kollagenpulver fra fisk, som i studier har vist følgende resultater på huden allerede efter 4-8 uger:

✓ Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og linjer

✓ Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden

✓ Bidrager til at reducere appelsinhud

Læs også:

Er der PFAS i kollagen?

Er der PFAS i kollagen?

Rigtig mange danske kvinder indtager kollagentilskud dagligt, og det giver naturligvis anledning til spørgsmål og bekymring. A Pure Mind, kvalitetsafdeling understreger: JA, det er sikkert at indtage Marine Collagen og FucoGen™ - som begge består af Verisol® marine kollagen.
Hvad er fucoidan?

Hvad er fucoidan?

Fucoidan er kendt for dets anti-inflammatoriske og skønhedsmæssige egenskaber. Men hvad er fucoidan, hvor finder man det, hvordan bruger man det, hvad skal man være opmærksom på? ... og kan man med fordel, gøre fucoidan til en del af hudplejen? Du finder svarene her:
Hvad er Verisol® kollagen?

Hvad er Verisol® kollagen?

Det der gør Verisol® kollagen anderledes fra andre kollagenpulvere er, at det er et af de få kollagenpulvere på markedet, som er klinisk testet, og som i alle studier har vist dokumenteret effekt på huden. Bemærk at Verisol® i mange tilfælde er udvundet af kvæg og ikke marine. Begge viser sig dog, at have samme gode effekter ved indtag af henholdsvis 2,5 og 5 gram kollagen.