Reuse. Reduce. Recycle.

Vi sætter en ære i at designe og udvikle emballage, som kan genanvendes og bruges dekorativt i hjemmet når det er tomt. Genanvendelighed & bæredygtighed spiller en stor rolle i vores valg af labels, glas og låg, og genbrug har spillet en mindst ligeså stor rolle i selve udviklingen af A Pure Mind Collagen.

Inspiration til hvordan du kan give dine glas nyt liv:

Hver dansker bruger i gennemsnit 179 kilo emballage pr. år. Glasflasker og krukker er 100% genanvendelige og kan genbruges i det uendelige uden tab i renhed eller kvalitet. Det er en hovedårsagerne til, at vi har valgt genbrugsglas til at omfavne vores naturlige kosttilskud. Vi vil gerne forsyne dig med et glas, der kan bruges igen og igen, og vi ønsker, at gøre det nemt for dig at gøre det!


👉 Vi har en label, som er letaftagelig

👉 Vi har samlet en række idéer til genanvendelse

A Pure Mind #Reuse

Opbevaring i køkkenet

Glasset kan med fordel bruges i køkkenet, til at opbevare det mest anvendte køkkenredskaber, så de står fremme og er let tilængelige, men på en æstetisk "uden at rode" agtig måde.

Opbevaring på kontoret

Hold orden på skriveredskaberne, måleværktøjerne, sakse og hvad du ellers gør brug af, i løbet af din arbejdsdag. På den måde, er dine redskaber altid inden for rækkevidde.

Opbevaring på badeværelset

Det er super nemt og helt idéelt, at bruge glasset til de lange redskaber på badeværelset. Enten til makeup-børster eller som opbevaring til tandbørsterne. Glasset er nemt at vaske!

Opbevaring af madvarer

I stedet for at købe sig fattig i opbevaringsglas til mel, sukker, havregryn og hvad vi nu ellers bruger i køkkenet, så kan du med fordel bruge dine tomme kollagen glas, til dette formål.

Som vase og dekorering

Glassets apotekeragtige look, er super smukt og passer godt ind i de fleste hjem. Glasset kan bruges som vase til tørrede blomster, buketter eller friske blomster fra haven.

Som dekoration i hjemmet

Kun fantasien sætter grænser, indenfor DIY / gør-det-selv projekter. Her har vi dekoreret glasset med sejlgarn og hængt det op med en lille krog fra Søstrene Grene.

Del din kreativitet med os

Vi vil ELSKE, om du vil dele din kreativitet med os og de mange andre brugere af A Pure Mind Collagen. På den måde kan vi inspirere og give gode idéer, til hvordan glassene og lågene kan få nyt liv når det er tomt. 

Følg med her: @apureminddk  #apuremind. Du er meget velkommen til at tagge os i dine opslag og stories, så deler vi med glæde på tværs af vores platforme. 

Vores tilskud er ikke produkter, som gemmes væk i skabet, når du har gæster, men tværtimod produkter, der kan få en plads fremme i køkkenet eller på badeværelset, så du hver dag bliver mindet om, at tage dit daglige tilskud kollagen.

Glasbeholdere kan genbruges til kunsthåndværk, opbevaring, gør-det-selv-projekter eller som vase, drikkeglas eller noget helt sjette. Bare sørg for at rengøre glasset mellem brug - ellers er det kun fantasien der sætter grænser! Vi håber du nyder at bruge vores produkter ligeså meget som vi nyder at udvikle dem. Rigtig god fornøjelse. 

Tove & Anne

Læs også

Ny standard inden for maskulin skønhedspleje

Ny standard inden for maskulin skønhedspleje

Mænds interesse for selvpleje og skønhedsprodukter stiger konstant, og vi er begejstrede for at kunne imødekomme dette behov med vores innovative tilgang. Nyheden Lions Mane FucoGen™ er mere end bare et skønhedsprodukt. Det er en fusion af klinisk testede ingredienser og naturens råvarer.
Den ultimative Lion's Mane guide

Den ultimative Lion's Mane guide

Lion's Mane-svampe vinder hurtigt popularitet og har nogle seriøst spændende aspekter. Hvad er Lion's Mane? Er det sikkert at indtage? Hvor meget skal man tage? Er de lovlige, og hvad skal du være særligt opmærksom på når du køber kosttilskud med Lions Mane? Vi har samlet alt, hvad du behøver at vide om den populære svamp i denne ultimative guide.

Koral-venlig solcreme

Koral-venlig solcreme

Husker du den vigtigste del af din hudplejerutine? De fleste af os vil rigtig gerne have, at vores hud forbliver ung og elastisk så længe som muligt, og vi har hver især vores egne hudplejerutiner, så vi kan bevare en smuk og sund hud. Mange glemmer en helt afgørende del af hudplejerutinen, nemlig..